Gøteborgstur

Usj. Da er "luksuslivet" som mamma i permisjon over. Siste fulle utbetaling med foreldrepenger kom i dag, nå gjenstår det bare en liten slant som kommer i juli. Foreldrestipendet fra Lånekassen tok slutt nå i juni, så nå blir det også slutt på shopping inkludert lunsj på kafé flere ganger i uka. Det blir godt å begynne på skolen til høsten også, men jeg kommer nok til å savne permisjonstilværelsen. Det er langt i fra en lek å være hjemme med barn, det er mye arbeid - men det er jo ufattelig mye kos også! ♥


Hushjelpa vår. ♥

Apropos kos! Jeg og Vilja har bestilt oss tur til Göteborg og tante 6. - 11  juli! Saga skal være hjemme og kose seg med pappsen, så det blir nok win-win for alle parter. Vilja gleder seg masse, i hvert fall! "Ta flyet.. tante b'itt.. færje!" (Ta flyet til tante Britt i Sverige.) Håper finværet holder seg der, her er det drittvær enda!

Nå skal jeg finne senga, har vært så trøtt i dag. Det er nok ettervirkninger av den supermorsomme byturen jeg og Lina hadde på lørdag! Mojito's og tyrkershots FTW!

Kommentarer:
Postet av: Mariemamma

Hva er det du skal studere/studerer?

22.jun.2010 @ 20:37
URL: http://www.mariemamma.blogg.no
Postet av: rodstilk

Mariemamma: Økonomi. :)

22.jun.2010 @ 21:08
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/19910488
Blogglisten