9 måneder

I dag er Sagasnupp 9 måneder gammel. ♥ Jeg skjønner virkelig ikke hvor tiden blir av. Jeg synes jeg nettopp var gravid, men så er det plutselig bare enogenhalv måned igjen til hun skal begynne i barnehagen?! Lille babyen min! ♥ Jeg er spent på hvor lenge vi må vente på de første skrittene hennes nå. Vilja var 9 måneder og 8 dager gammel da hun tok sin aller første skritt, men jeg håper egentlig Saga venter litt lengre. Både fordi de ikke er så fornuftige enda, hehe, og på grunn av at Sagas halvskjeve føtter helst ikke trenger den belastningen enda. Men, hun går når hun går - og sånn er det med den saken. ;)


Selvbetjening i saccosekken. ♥

Jeg og pensjonistene troppet opp utenfor kjøpesenteret City Syd da det åpnet i morges. Pensjonistene for å tråle Coop Obs for tilbud - jeg for å kose meg på Cubus som hadde 40% på alle klær i dag! Kjøpte to joggedresser, to siklesmekker og ei lue til Saga, en joggedress og ei bukse til Vilja, og ei kort dressjakke til meg selv. 

Hva skjer med at ALT jeg har kjøpt i det siste er blomstrete, forresten? Haha! Jeg må ta bilde av Londonfangsten min og vise dere, det ser jo helt snålt ut! Blomstrete veske, blomstrete bukse, to blomstrete sele-shortser, blomstrete dressjakke og.. det var kanskje det? I love flowers.

Kommentarer:
Postet av: mammantiljessica

Gratulerer!!

Tiden flyyyyr avgårde!

17.jun.2010 @ 20:59
URL: http://mammantiljessica.blogg.no
Postet av: Linn

æ viiiiil sje bilda av klærn! :D

17.jun.2010 @ 22:05
Postet av: Trine Lise

Så flott litta frøken, som begynner å bli stor ;)

Hvor har dere kjøpt den saccosekken? Den var jo bare knall tøff ;)

21.jun.2010 @ 13:05
URL: http://trinesverden.com
Postet av: rodstilk

Trine Lise: Den er fra Sia! De har den noen interiørbutikker. :)

21.jun.2010 @ 14:58
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/19807208
Blogglisten