Home again

Kvart på tre i går tok Saga og svigermor imot meg og Roy på sentralbanestasjonen, og jeg fikk endelig nussenusse på lillesnuppa igjen! ♥ Vilja sov duppen sin hos mommo, så de møtte vi da vi kom oss helt hjem. Saga var noget forvirret, og Vilja var så glad at hun bare lo og hoppet rundt som en gærning, hihi! De har begge hatt det kjempefint da vi var borte, heldigvis! Jeg hadde ikke forventet noe annet da, de er jo to superflinke godinger! ♥ (Og to levende bevis på at man slettes ikke behøver å venne ungene til å sove borte fra de er 2 uker gamle!!)

Helgen i London har vært kjempefin, selv om vi kunne vært heldigere med været. Vi var framme på hotellet klokken 14 på torsdag, og snudde omtrent i døren for å dra ut på shopping. Vi trålet Oxford Street så langt vi kom på et par timer, fikk bra fangst allerede den første dagen. Primark er en genial butikk, men fytti satan, for et kaos!! Viktig beskjed til alle som skal dit og handle en eller annen gang; dobbeltsjekk størrelsene! Jeg plukket etter størrelsene som sto på kleshengerne, og måtte tilbake for å bytte over halvparten dagen etterpå. Klabb. ;p På fredag trålet vi resten av Oxford Street, og tok turen til Notthing Hill på ettermiddagen. Vi hadde tenkt å sjekke ut markedet, men de fleste holdt på å stenge, så vi tok oss en drink / øl i solveggen til en bar istedet. 

[Superfint at bildeopplasteren ikke fungerer.. ARGH!]

På lørdag sto sightseeingen for tur. Vi startet dagen med frokost og marked i Camden, før vi tok turen til.. tja.. et eller annet, hehe - for å se Buckingham Palace, Big ben osv. Det var STAPPFULLT ved Buckingham Palace, og plutselig kom den paraden med hundrevis av hester og slottsvakter! Vi spurte en politimann om hva som foregikk, og fant ut at det var Dronning Elizabeths offisielle bursdagsparade som var i full gang! Faktisk sto hun ute på balkongen og vinket med resten av family'n, det var jo litt kult da! :) Vi rotet oss tilbake til Oxford Street-området utover dagen, og gikk litt rundt i Soho før vi fant veien tilbake til hotellet.

Hotellet, Elysée Hotel, kan anbefales, forresten! Det var rent og pent (dog ble ikke håret mitt særlig rent og pent, ettersom det var så lite trykk i dusjen at jeg ikke turte å bruke shampoo i frykt for ikke å få skyldt det ut, hehe), og lå rett ved Hyde Park. Rett over gata var det en populær pub, pluss en liten kiosk. Det tok 3 minutter å gå til nærmeste t-banestasjon (Lancaster Gate), og derfra var det kun én stopp inn til Oxford street. Vi betalte 2000 kr for 3 netter, og det er jo slettes ikke verst!

Kommentarer:
Postet av: Hege Renate -

ååh, høres koselig ut :D

Håper du får lagt ut bilder senere :))

14.jun.2010 @ 22:08
URL: http://hegerj.blogg.no
Postet av: Malin

Glede mæ t bilda :D

14.jun.2010 @ 22:57
URL: http://moccamalin.blogspot.com
Postet av: Trine Lise

Høres ut som dere har hatt en knalltur :) Gleder meg til å se bilder :)

15.jun.2010 @ 14:28
URL: http://trinesverden.com
Postet av: Julie

Så heldig du som dro til Primark! Jeg gikk i samme fellen som deg, og kikket på kleshengeren og ikke på størrelsen på plagget, så måtte bytte jeg også ;P hehe. Så bra at du hadde ei fin helg! :-)

15.jun.2010 @ 20:26
Postet av: marita

Høres ut som ein kjempetur! Venta i spenning på bilda, sjøl om eg har sett et par på facebook :D

16.jun.2010 @ 10:05
Postet av: Drea

Hehe, dere gjorde mer enn oss - vi løp opp og ned Oxford street heeeeeele tiden vi! :b Glemte alt annet. Vi skulle jo også til Notting Hill! :( Buhu!

16.jun.2010 @ 19:15
URL: http://drea.se
Postet av: Liljen ~Life As it Is~

Så flott. Håper det kommer bilder etterhvert?!

21.jun.2010 @ 00:46
URL: http://liljen-lifeasitis.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/19728589
Blogglisten