Helgen

Vilja hadde en kjempefin bursdagsfeiring på torsdag. Hun hadde koset seg masse i barnehagen, men da vi kom for å hente henne så hadde hun nettopp kastet opp. Typisk! To ganger til iløpet av ettermiddagen og selskapet sitt kastet hun opp igjen, men hun var i relativt fin form imellom, og hadde det gøy med gaver og folk hun er så glad i. ♥ Favorittgaven i år var vel trillekofferten fra farmor og farfar, men Duplosettet hun fikk fra oss falt også veldig i smak! 

På fredag måtte jo Vilja være hjemme ettersom hun hadde kastet opp dagen før, så var det full rulle her med bygging av ny duplo og leking med de andre nye lekene. På lørdag kom finværet, og sammen med den kom to herlige familier i barneselskap. Vi tok med oss engangsgrill, grillspyd og kaker til en "park" rett over gata her, og nøyt sola.  ♥


På lørdagskvelden tok jeg turen til Malin, hvor Christina også befant seg. Vi satt ute til klokken 22, da begynte det og bli rimelig kaldt. Vel inne lo vi oss halvt ihjel et par timer, før jeg etterhvert fant veien hjem. :)

I dag skal jeg og Saga en tur på Bunnpris og spise lunsj med Renatesnuppa, som flytter til Fredrikstad på lørdag. Abuhu!! Kom masse hjem på besøk, Neiters! ♥ Ellers er det lite som skjer. Solen dro avgårde igjen på lørdagskvelden, og det er usle 10 grader ute. Føsj!

Kommentarer:
Postet av: Miss Jones

Stakkars småen, på tide hun får slippe nå!

07.jun.2010 @ 11:00
URL: http://www.linnjones.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/19529565
Blogglisten