En stor og en liten

Sooool! ♥ Saga tar seg en dupp ute nå, etterpå skal vi ta oss en tur ute ved sjøen. Man må bare nyte finværet når det først er her. :)

Vi var på helsestasjonen med snuppene i morges. 8mnds-kontroll på Saga, og en veiing på Vilja. Saga er 69 cm og 7990 gram nå, og Vilja er (cirka, vi fikk ikke målt) 87 cm og 9900 gram. Saga ligger på gjennomsnittet i forhold til høyden sin, og Vilja er aaakkurat innenfor normalen. Håper at all sykdommen i det siste er grunnen til at hun har havnet så langt nede igjen, og at hun kravler seg litt oppover etterhvert nå. Det er jo greit å ha bittelitt å gå på, i hvert fall.


Jeg fikk et prøvebilde fra barnehagen på mail i går kveld, er ikke snuppa vår fin? ♥ Jeg likte ikke helt fargene på bildet da, de nydelige blå øynene hennes vises jo ikke! Vi kan velge å bestille det med ordinære farger da, så vi gjør nok det. Gleder meg til å henge storjenta på veggen, hihi!

Nei, nå drar vi på tur! Ha dere ut i sola dere også! :)

Kommentarer:
Postet av: Drea

Jeg er enig angående fargene - jeg syns barnebilder er finest når alle farger er der. Hvis ikke ser de litt... døde ut. :b Og det er jo bare fælt.

Wow, det er jo nesten ikke forskjell på vekta på Saga og Vilja, i alle fall ikke med tanke på aldersforskjellen. Håper Vilja kan få være frisk en stund fremover nå da! :)

01.jun.2010 @ 11:51
URL: http://drea.se
Postet av: rodstilk

Drea: Det var akkurat det jeg tenkte også. Får sende en mail til fotografen, for hun har to typer portrett; vanlig og "fryd". "Fryd" er portrett med "moderne utsnitt og farger". Jeg vil gjerne ha utsnittet, men ikke fargene.. Vil se de vakre, blå øynene jeg! :)

Nei, stakkars lille Vilja. :p Hun blir vokst igjen, haha! Håper det jeg og!

01.jun.2010 @ 19:33
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/19380228
Blogglisten