Soveromsskifte

Ut med feber og halsbetennelse, inn med omgangssyken. Herlig, eller hva? Det er bare Saga som er syk foreløpig, håper resten slipper unna - selv om jeg frykter det verste. Faen heller, altså. Det er ikke to måneder siden sist en gang.. 

Det var gøy i bryllup på lørdag, og jentene hadde det koselig hos hver sin bestemor. Saga sov på eget rom hos farmora si, og sov jammen hele natta! Gjett om hun har fått seg eget rom her hjemme da! Det blir en helt ny verden dette - jeg skal sooove!! ♥


Meg og Vilja på kafé med Elisa forrige helg. ♥

I dag har vi rotet enda mer i dette rotekaoset, og jeg og Vilja har vært en tur på Graffi med Malin og hennes lille Emil. Småapekattene var litt sjenert til å begynne med, men så lekte de seg fint etterhvert. Vilja sa at hun hadde fått seg ny kjæreste da vi kom hjem. ;) Vi fikk god mat, men for en møkkaservice! Fra vi kom til maten var på bordet tok det en time, og fra vi sa at vi ville betale til vi var ut døra tok det 35 minutter. I tillegg rota de med bestillingene våre. No more Graffi Solsiden for me! 

Roy er på fotballtrening nå, så jeg koser meg i sofakroken. Barna sover søtt, og jeg virkelig ha benyttet anledningen til å rydde. Men..

Kommentarer:
Postet av: Astrid

Har vært på Graffi Solsiden 3 ganger nå, og blir bare mer og mer misfornøyd! De er jo så flinke i midtbyen, så synes der er litt rart!?:/ Tok kjempelang tid til oss også, og måtte vente lenge på å betale. I tillegg (da vi hadde grillfest<3) glemte de påfyll til oss som vi bestilte, så resten av maten ble kjempe kald! Kjipt å spise kjøtt uten saus, for jeg eeeelsker saus, og bare det, ingen fries eller salat:( Neei, heretter blir det bare midtbyen på oss;)

24.mai.2010 @ 19:50
Postet av: rodstilk

Astrid: Så dårlig, altså! Kommer ikke tilbake dit igjen jeg heller, nei!

24.mai.2010 @ 19:51
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/
Postet av: mammantiljessica

Uff,god bedring!

Her har vi hatt omgangssyken 3 ganger på 3 måneder.

24.mai.2010 @ 19:55
URL: http://mammantiljessica.blogg.no
Postet av: Drea

Vilja begynte også å sove hele natta HVER natt når hun fikk eget rom. SMART! ;) Og enormt godt. :)

24.mai.2010 @ 22:47
URL: http://drea.se
Postet av: Malin

Har hørt flere snakke om elendig service på Graffi, spesielt på solsiden.. og DET er for dårlig. Når man betaler så mye forventer man mer. Basta!! Var veldig fornøyd når jeg var på den i midtbyen sist, så drar nok heller dit enn på solsiden om jeg føler for en grillfest.

25.mai.2010 @ 01:07
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Postet av: Fatally Yours

fy F, omgangssjuka er siste sort altså :/

25.mai.2010 @ 16:43
URL: http://fatallyyours.blogg.no/
Postet av: Mariemamma

God bedring!

25.mai.2010 @ 22:03
URL: http://www.mariemamma.blogg.no
Postet av: Tina

Hvis du spiser der en gang til, og du må vente like lenge, så kan du bare hilse og si at vi skikkelige kokker har maten på bordet innen 18min er gått, og tar det lengere tid enn det, så gir man ut appetisers! ..doh - leke butikk på det viset!

27.mai.2010 @ 22:11

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/19172868
Blogglisten