Sykdom igjen

HAHA! Roy skulle finne bankkortet mitt nå. Etter at jeg fikk tenkt litt, så ba jeg ham lete i kjøleskapet. Og der lå det, inn i en plastpose sammen med en pakke grillpølser. ;p Jadda!

Vilja er febersyk igjen, for tredje gang på fire uker.. Hun hadde litt feber da hun la seg på søndagskvelden, og i går morges var hun kaputski. 39,8° i feber, og helt skjelven. Hun hadde gledet seg masse til å ha på seg bunad og gå i tog da, så hun og Saga satt vel plassert i søskenvogna og betraktet alle de bunadskledde, hurra-ropende menneskene da vi gikk med barnehagen et lite stykke. 

Etter at begge barna hadde tatt seg en god formiddagsdupp, dro vi til mamma for å spise sodd. Mormoren mi var også der, og Vilja sjarmerte ved å fortelle om "faj" (oldefar) som er "oppi der" (hun peker mot himmelen). "Aua faj.. stakkaj!" Hun er så klok. ♥


Slapper av i oldemors fang.. ♥

I morgen skal jeg en tur hos fysioterapeuten på sykehuset, for å se hvordan det er med Sagas fot. Det var jo en skjevstilling på den høyre foten hennes da hun ble født, og nå som hun går på den skal den sjekkes opp. Regner med at den er helt fin! ..etter det skal vi en tur til legen, for å forsøke å ta en blodprøve av Vilja. Hun plages sånn med hard mage og forstoppelse, så det er greit å undersøke om hun har noen allergier som forårsaker det. 

Og dessuten, så har jeg BURSDAG i morgen!! :D 22 år blir, jeg - og jeg og Vilja skal bake blå muffins, etter hennes ordre. ;) Forhåpentligvis blir det en bedre middag på meg og Roy i morgen kveld også. Gleder meg!

Kommentarer:
Postet av: Lisa

God bedring til Vilja,

og gratulerer så mye med dagen til deg! :)

19.mai.2010 @ 02:48
URL: http://livetmedme.wordpress.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/19016406
Blogglisten