Tirsdag

I går forsøkte jeg å legge Saga litt tidligere, for å se om det ville få henne til å sove lengre om morgenen. Det er ikke like lett å legge henne før Vilja, ettersom hun ikke er sååå flink til å huske på å være stille, hehe - men Saga sovnet halv syv, det er 15-30 minutter før hun vanligvis sovner. Hun var veldig urolig fra 05 til 06, men hun våknet ikke før fem over seks! :D Får legge henne tidlig i kveld også, og håper at vi slipper å stå opp fem flere ganger. Det er i tidligste laget, altså.


I morgen tidlig skal jeg tilbake til frisøren en liten tur. Jeg klarer ikke å venne meg til gulskjæret i håret, så jeg må fikse litt på det. Det er jo ikke noe gøy å gå rundt en måned med hår man ikke er fornøyd med.. Så Alex, frisøren min, skulle sette i en litt mørkere minicolor - håper på suksess. :)

I dag er det sol og blå himmel igjen, takk og lov! Saga ligger ute på platten og sover nå, og når hun våkner skal vi tusle oss en tur. Jeg må kjøpe noe småtteri til bursdagsfeiringa mi i morgen (ååå, gleder meg sånn), samt hente ut nye minipiller. Jeg har egentlig ikke penger, men. Pyttsann!

Husk å klikk deg inn h\er dersom du har lyst på gratis Spotify premium! Du må tåle litt reklame på mail, men det er vverdt det for å få bedre lydkvalitet på musikken, bli kvitt Roberta og få Spotify på mobilen..?

Kommentarer:
Postet av: Trine Lise

Det hender at det hjelper å legge dem tidligere :) Prinsen legger seg kl 7. Og det er deilig for en sliten mamma kropp å ha litt tid for seg selv :)

Ha en flott dag :)

11.mai.2010 @ 11:56
URL: http://trinesverden.com
Postet av: rodstilk

Trine Lise: Ja, det har funket å legge Vilja tidligere hver gang det har vært noe tull. Hun legger seg halv syv nå - sovner med en gang og sover som en stein. :) Ha en fin dag du og!

11.mai.2010 @ 13:41
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/
Postet av: eirinskog- mitt liv i et nøtteskall

sv: ka, nei, jeg har hørt om mange som ikke har nok melk til babyene sine:-O så blir bekymret av og til på kvelden da. Men får bare følge med å se at hun trives:)

11.mai.2010 @ 20:28
URL: http://eirinskog.blogg.no
Postet av: Mariemamma

Jeg har også fått litt gul/rødskjær når jeg har lysnet håret mitt noen ganger, blir godt å få fikset opp i det da. Nå har det jo gått en stund også, man kan ikke gå rundt å være misfornøyd heller :) Lykke til,gleder meg til å se resultatet!

12.mai.2010 @ 13:58
URL: http://www.mariemamma.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/18800659
Blogglisten