Bukkisin

Lille-Vill våknet med 38,5 i feber i morges også, men den forsvant iløpet av dagen. Hun har vært i mye bedre form, og vi har vært på en bitteliten handletur på kjøpesenteret også. Vilja syntes det var stor stas å være på den "stoj bukkisin" (stor butikk, haha), og hun kjøpte seg et skjerf og en hårbørste på H&M, helt selv. Hun blir nok en dyktig shopper etterhvert! ;)


Roy har vært og spilt fotballkamp, og jeg har stappet i meg potetgull og dip. Og jammen ble det tomt for dip også! Det var de ti dagene med trening rett i dass, hehe. Jeg er en sucker for holidaydip! 

Nå skal vi visst se en krimserie på NRK, så da kutter jeg den her! Ha en fin kveld da! :)


Kommentarer:
Postet av: Marthe

Såå skjønne jenter du har :)

30.apr.2010 @ 21:52
Postet av: www.kulern.com

Hallois cupcake =D

Ser at du har meldt deg på en konkurranse på bloggen min www.kulern.com , så jeg tok meg en tur innom bloggen din nå for å ønske deg en fin søndagskveld =D og jeg håper at uka som kommer blir en fantastisk uke for deg =D

02.mai.2010 @ 20:18
URL: http://www.kulern.com
Postet av: Isabel

Er lov å unne seg litt godt. Jeg bruker å stoppe på butikken for å kjøpe meg en 200gr sjokolade når jeg er ute å jogger :D

Sv: Jo, vet jo det. Brukte vannmerke bildene midt på før. Men gidder ikke klusse over hele bildet nå når det er dagligdagse bilder. Tar heller sjangsen på at de som er ute å stjeler bilder ikke gidder ta på seg bryet med å klippe til bildet for å få bort vannmerket :) For det er mange som ikke vannmerker bildene sine, og da er det vel lettere for "stjelerne" å ta bildene uten vannmerke i stedet.

03.mai.2010 @ 11:20
URL: http://idesiree.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/18502468
Blogglisten