Feber

Feber er tilbake! Huff. Jeg syntes Vilja var så varm da jeg hentet henne på rommet i morges, og termometeret viste 38,1. Da ble det altså ingen barnehage på snuppa, men en svipptur til legen istedet. Crp'en var fin, men hun hadde litt antydning til slim på lungene, og ørene var litt betente. Vi måtte bare se det an til over helga - håper hun blir frisk før den tid! Tempen var oppe i 39,2 før hun la seg da, så den er nok ikke borte i morgen, men..


Meg og min Saga. ♥

Ellers har det ikke skjedd noe spesielt i dag. Roys mamma har vært her en tur, og vi har lekt med Play doh og tegnet til Viljas tante Lina som har bursdag i helgen! :) Vilja er en kløpper til å tegne sirkler, eller O'er, som hun sier selv. "Ijja nægne masse O!" ♥

Jeg skulle egentlig ha trent dag 2 på level 2 i dag, men jeg tror jeg hiver inn håndkleet. Så sprek er jeg! Jeg hadde ikke sjans på level 2, jeg trenger mer tid på level 1. Men jeg orker ikke i dag. Sliten etter en lang dag med sykisVilja, så jeg må bare finne senga. Håper at Saga sover godt i natt også, vi nærmer oss noe bra! Natta!

Kommentarer:
Postet av: Cecilie

Vi hadde også et par dager med feber i helgen, og i dag var det antydninger til litt varm panne igjen.... Mange som har vært syk i klassen til datteren min, så det er tydeligvis noe som går. God bedring til Vilja da! :-)

29.apr.2010 @ 21:28
URL: http://cesorm.blogg.no
Postet av: June

Ååh, stakkars Vilja :/

Svar: Vet, men jeg har et liite håp om at noen få som trykker innom bloggen min kanskje skal feste seg. :P Hvis ikke er det jo ikke noen vits. :) Blant alle de bloggene jeg har sett, så har jeg funnet hele TO som var bra nok til å havne på bloglovin' lista mi ^^ Hehe.

29.apr.2010 @ 22:40
URL: http://iselilja.com
Postet av: Mariemamma

Buu God bedring!

30.apr.2010 @ 20:03
URL: http://www.mariemamma.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/18475393
Blogglisten