Tirsdag er den andre dagen i uka

Oops! Jeg er en dårlig blogger, og en dårlig shredder! Jeg har ikke orket å trene siden torsdag, men i dag må jeg nesten få tatt en runde. Siste dag på level 1, så blir det andre boller. Huff, jeg gruer meg! Kan det bli verre, liksom? Det var ei helvettesnatt her natt til i går, så i går var jeg helt ferdig og la meg halv åtte. Gode Gud, det var godt! Som en superbonus sov Saga kjempegodt også, så jeg fikk nesten 5 timer sammenhengende søvn (bråvåknet ti på ti og trodde det var morgen, panikkslagen over at Saga ikke hadde vært våken en eneste gang) - det er luksus det!


Jeg gikk for å hente Vilja i barnehagen i går, med Saga sovende i vogna. Søskenvogna sto hos svigers, så planen min var å lure Vilja til å gå hele veien hjem. Det tar til vanlig ca. 8 minutter, men med Vilja på slep tok det en time. ;p Hun var litt sliten og ville bæres, så jeg måtte overtale henne for hver nye ti-meter. Vi gikk gjennom skogen et lite stykke for å se etter bjørn (hehe), og så på de forskjellige fargene det var på hus og biler. Og Vilja undersøkte omtrent hver eneste småstein. 

I dag har vi hatt besøk av Malin og Renate fra Bunnpris. Vilja synes det er kjempeherlig med besøk, og det synes jo selvfølgelig jeg og! Nydelige jenter som jeg er så glad i! ♥ De syntes jeg skulle feire bursdagen min (har bursdag 19. mai), og det synes jo jeg og - så 12. mai har jeg invitert til bursdagsfest! HURRA, som jeg gleder meg!! 

Men nå må jeg dra rumpa mi opp av sofaen og trene, så jeg blir ferdig til Paradise Hotel begynner. Ciao!

Kommentarer:
Postet av: Hope- remember my name

aaaaw, så søtt bilde :D

27.apr.2010 @ 21:05
URL: http://hopewilson.blogg.no
Postet av: Monique Lund

Åå, så bra! Nå ble jeg glad! :) Ha en superduper tirsdagskveld søte du! :)

27.apr.2010 @ 21:57
URL: http://www.moniquelund.com
Postet av: Malin ☆

<3<3<3

27.apr.2010 @ 23:48
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/18413800
Blogglisten