Dag 8

Dag 8 av "30 days shred" er fullført, og jeg føler at det er en evighet igjen! Enda godt at jeg merker resultater, ellers hadde jeg nok ikke holdt ut. Nå er det bare to dager igjen på level 1, og jeg gruer meg masse til level 2 - det sies at den er verst.


Vektløfter-loffis! ♥ T-skjorta hun har på seg er dødstøff! "Jeg er 100% uansvarlig for mine handlinger", står det på den.

Vilja var endelig tilbake i barnehagen i dag, og jeg og Saga har vært på bytur med Linn & Mille (bebi-mijje, som Vilja sier ♥). Jeg plukket med meg en topp og et skjerf, og litt klær til småsnuppene. Fant en kjempefin vår-/høstjakke til Vilja nedsatt til bare 50 kr på H&M! Den er i str. 92, så litt stor, men den funket bra med oppbrettede armer. Skal forsøke å få tatt bilde av Vilja med den på. 

Det er planleggingsdag i barnehagen i morgen, så det ble en kort uke der for Vilja. Hun har frisørtime da, skal "klippe-klipp" håret - eller "pikke-pikk", som hun sa selv i går. Haha! Det er ikke så lett alltid! ;) Håper at det går like bra som sist, og at hun blir fornøyd selv - det er jo viktigst. Hun er så herlig når hun synes at hun selv er fin, beundrer seg sel i speilet. Søtami! ♥

Kommentarer:
Postet av: Mariemamma

Så hyggelig å dra til frisøren med henne da, kan tenke meg hun er kry :)

23.apr.2010 @ 14:19
URL: http://www.mariemamma.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/18267858
Blogglisten