Pc-løs

Hei alle sammen!

Jeg er bare kjapt innom for å fortelle at skjermen på bærbar-pc'en min på mysteriøst vis har dødd, og at jeg derfor ikke får blogget på en liten stund. (Vel, jeg sniker nok meg til å låne Roys data, men. Hihi!) Jeg må i hvert fall få fikset skjermen eller kjøpe meg en ny data før jeg er tilbake for fullt. Forhåpentligvis tar det ikke mange dagene.


(Bildeløse innlegg er så kjedelige, men det eneste bildet jeg hadde på denne pc'en var dette, haha! Fra oldemors 95-årsdag i 2002. Broren min til venstre, søskenbarna mine (er ikke Sofia lik Vilja?) og langhåra-Linn til høyre)

Ellers er dag 4 av "30 days shred" overstått, og jeg kan gledelig meddele at jeg i går klarte hele TO push-ups! Svak, sa du? Haha! Det er i hvert fall fremskritt! ..til dere som lurer på hvordan opplegget er, så er det en treningsdvd laget av Jillian Michaels. Den er delt opp i tre leveler, og hver level skal trenes i ti dager. En økt varer i tjue minuttter! Dvd'en kan kjøpes for en hundrings på play.com, eller du kan skaffe deg den på det ulovlige viset. 

Nå har den blå himmelen dukket opp, så vi får vel forsøke å komme oss ut en tur. Ha en fin søndag, så håper jeg vi blogges snart igjen! ♥

Kommentarer:
Postet av: Miss Jones

Du har ikke en gammel pc skjerm da? Da kan du jo bare koble den til den, du må ha en VGA kabel da, men de er ikke dyre :)

18.apr.2010 @ 15:49
URL: http://www.linnjones.com
Postet av: rodstilk

Miss Jones: Jo, har en stående hos Roys foreldre, men får ikke hentet den enda. Men det funker ikke i lengden, for den er så diger! ;)

18.apr.2010 @ 15:56
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/
Postet av: Solveig Kristine © - FOTOKONKURRANSE

Ha en fin kveld. Klem.

18.apr.2010 @ 17:21
URL: http://solveigkristinee.blogg.no
Postet av: Malin ☆

Langhåra-Linn er til høyre da, din taaard :p

Jeg må prøve den der 30days greia tror jeg, er bare ikke så gira på å svette som en gris foran de tre gutta jeg bor med, hehe.

18.apr.2010 @ 18:06
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Postet av: rodstilk

Malin: Haha! Det e itj like lett å sjå forskjell på høyre å venstre når man blogge med to unga på fanget. ;p

18.apr.2010 @ 20:21
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/18122615
Blogglisten