Shredding

Dag 3, eller dag 2 alt ettersom (min kjære Marte hang seg på i går, så jeg tror jeg tar en dag ekstra på level 1 så vi trener likt), av "30 days shred" er gjennomført. Og hey, jeg merker faktisk framskritt! Jeg klarte å gå på kjøkkenet å fylle meg et glass vann, uten at beina omtrent forsvant under meg. Jeg synes enkelte av øvelsene er beinharde da, så dette bør funke. Gleder meg til å se resultater! Jeg har ikke fått rotet meg til å ta mål og bilder og sånn, men jeg skal forsøke å få det til i morgen tidlig. Vekta stoppet på 61,5 i morges, spent på om den går ned. Bryr meg katta om vekta egentlig, men dog. 


Min kjære Vilja i ettermiddag. ♥

Jeg og Saga var på herlig lunsj til Marte i formiddag, det var som alltid kjempekoselig! ♥ Før det fikk vi oss en trilletur rundt i nærområdet her også, i snøværet. Enn at det skulle komme så mye snø da?! Jeg hadde jo tatt fram tøyskoene mine, jo! Uansett, jeg har lagt inn en del musikk på mobilen min, så jeg hadde masse herlig musikk i ørene da jeg ruslet rundt her. Jeg har virkelig glemt hvor glad jeg er i musikk! Om dere så ei som gikk rundt  i Trondheim med barnevogn og mimet med innlevelse, så var det meg. Det blir nok flere trilleturer med musikk i øra framover, jeg gleder meg!

Men nå skal jeg finne senga, dere! Ha en fortsatt fin fredagskveld! 

Kommentarer:
Postet av: Mariemamma

Jeg hadde blitt gal om det kom snø hit nå! Jeg er så vårinnstilt som jeg ikke har vært på lenge (...sist vår :). Men det er meldt minusgrader til uken så vi får se...

17.apr.2010 @ 08:09
URL: http://www.mariemamma.blogg.no
Postet av: Malin ☆

Hva er den der 30daystingen da? Jeg vil også strammes opp til sommern!

17.apr.2010 @ 16:46
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Postet av: Drea

Det er så GØY trening! Synd jeg ikke kaaaaaan! :( Det suger skikkelig altså, for det der er trening som fungerer!

17.apr.2010 @ 16:55
URL: http://drea.se

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/18083480
Blogglisten