Stiv som en stokk

Aner dere hvor stiv jeg er i lår og legger? P a i n ! Jeg startet jo med "30 days shred" i forrigårs, og du dæven. That's some heavy shit! Det skal jo trenes hver dag, men i går var jeg jo på dansing, så da fikk det holde. Men iløpet av dagen i dag blir det en ny runde. Jeg gruer meg allerede! 

I går var jeg i banken for å høre om det er noen mulighet for oss å få oss et lån til å få kjøpt noe eget. Regnestykket så sånn nogenlunde greit ut, men rågiveren skulle regne litt mer og sende mail en mail med tilbkemelding senest i morgen. Iiih, jeg er spent


Sagasnupp har akkurat spist lunsjen sin. Et halvt beger fruktmos, og cirka ei halv brødskive + pupp. Det er bra i hvert fall ei av jentene våre har matvett! Vilja spiser jo omtrent ingenting. Ei knapp brødskive til frokost, ei knapp brødskive til lunsj, nesten ikke middag (så fremt det ikke er noe med pølse, kjøttkake e.l. ;p) og heldigvis stort sett alltid ei hel brødskive til kvelds. Det er ikke mye mat for ei så aktiv jente! Men men, hun har aldri brydd seg om mat, så det er vel bare sånn hun er. Vi er da vel glad i henne allikevel! ;) Hehe!

Saga skal straks sove, så hun skal få seg ny bleie og komme seg i vogna. Planen min er å vaske huset. Jeg bare. Men jeg orker ikkeeeee.

Kommentarer:
Postet av: Lena

Fikk i mæ 30 days shred i dag æ å, så no ska det trenes. ;) Bli spennende... :p Takk for tipset!

15.apr.2010 @ 14:48
URL: http://heartfatality.livejournal.com
Postet av: Mariemamma

Det er deilig når man er støl, da vet man at det funker! Jess, jeg er solgt, nå skal jeg på nettet og kjøpe!! :) 30 dager, det er jo ingenting! Blir hot på 30 dager, ja takk!

15.apr.2010 @ 20:25
URL: http://www.mariemamma.blogg.no
Postet av: Ranveig

Koss går det med treninga?

16.apr.2010 @ 20:58
URL: http://virvelvind.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/18037733
Blogglisten