I smell summer

For en herlig vårdag det har vært i dag! Vi tok turen til Lade, som ligger ved sjøen, i morges. Litt før klokken 10 troppet vi opp på andedammen, med en pose med brød. Vilja var stolt som bare det der hun kastet brødbiter til gakk-gakkene og pipp-pippene! ♥ Da endene var gode og mette tuslet vi ned i fjæra, hvor det var flere småbarnsfamilier som var på tur. Vilja løp rundt og nøt sola, og fikk låne seg en spade av en gutt så hun kunne lage sandslott. Til formiddagskos ble det vaffel og sjokomelk på Sponhuset, goodie! 
"Ijja sånn!", sa Vilja og kneip igjen øynene hver gang jeg skulle ta bilde. ;p

Vilja tok seg en halvtimes dupp da vi kom hjem, den ble avbrutt av ei hosteføyke.. Sola skinte ute på platten vår, så vi gikk ut igjen. Snuppa ville absolutt sykle, så vi syklet litt fram og tilbake her, før hun gjorde det klart at hun hadde tenkt seg til "mommo" - det var ikke snakk om annet! Så da var det bare å dra til mommo da. Lekte oss ute på gårdsplassen der ei stund, før vi gikk inn. Vilja hjalp mamma å lage pizza, rimelig fornøyd da hun fikk kjevle deigen helt selv. ♥ Da klokken rundet fire begynte hun å bli rimelig grinete da, og fikk skikkelig abstinenser etter kosekaninen sin som lå igjen hjemme, så da måtte vi bare dra hjem. Pappa dukket opp på besøk, så det var koselig. Vilja er heldig som har alle besteforeldrene sine som er så glade i henne - hun er jo så glad i dem også! ♥

Kommentarer:
Postet av: Nina

Ja, jeg likte virkelig den vannkaraffelen! :)

De lyktene har jeg bestilt fra www.jotex.no :)

Ser ut som dere har kosa dere idag :)

11.apr.2010 @ 22:21
URL: http://www.tippetupp.blogg.no
Postet av: Mariemamma

Ser ut som dere har hatt en koselig vårdag. Vi var også samme sted som mange andre småbarnsfamilier i dag. Dette var sesongens første varme søndag så er ikke så rart at alle ville være ute :)

11.apr.2010 @ 23:00
URL: http://www.mariemamma.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/17939298
Blogglisten