Det vakreste som finnes

Jeg og småsnuppene hadde en koselig morgenstund i dag. Begge to var blide og fornøyde, og de lekte og lo. Det er ingenting som slår følelsen man får når ens to små barn ler høyt sammen! ♥ Vilja delte ivrig brødskiva si med Saga, som gapte og gliste hver gang det kom en ny bit.


I halv 10-tiden kjørte vi Vilja ned til farmora. Roy var ikke akkurat i storform, høhø, og det er ikke så lett å få lagt Saga når storesøstera herjer rundt, så da passet det greit å ha Vilja på utlån. Stakkars Saga var helt utslitt da vi kom oss hjem og i seng litt før kl. 10, og sov i over to timer. Det er det ikke ofte hun gjør, altså! Det var godt å våkne å være uthvilt etter en formiddagsdupp i hvert fall, både for hun og meg!

Vi lekte oss her hjemme før vi dro for å hente Vilja. Hun hadde det så gøy hos farmor og farfar, så vi ble der et par timer. Hun hadde ikke særlig lyst til å være med hjem da heller, men da vi fristet med tur på butikken gikk det greit. Hun elsker å svirre rundt med handlevogna! ♥

Herregud, jeg babler. Roy har sovna på sofaen her, og jeg sitter her i bekmørket. Vi satt og så en film om Knutby-drapene, men den var i grunn ikke så spennende, så jeg skjønner godt at Roy sovnet. Jeg vil også sove! Så nå skal jeg gjøre det. ;p God natt allihopa!

Kommentarer:
Postet av: Hanne Elisabeth - 33 uker

Så herlige jenter! Og så tett i alder! Virker koselig :) Vi venter snart nr. 2. Har en gutt på 2,5 år, og denne gangen blir det jente :)

10.apr.2010 @ 22:13
URL: http://klompenogkosebamsen.blogg.no
Postet av: Ida og prinsessa- Livet som ung mor og kone

Så koselig da:)

10.apr.2010 @ 22:45
URL: http://idaogprinsessa.blogg.no
Postet av: Nina

For noen nydelige jenter du har! :)

Du har en kjempefin blogg, er fast leser! :)

11.apr.2010 @ 21:39
URL: http://www.tippetupp.blogg.no
Postet av: marita

Så flink storesøster Vilja er :) Høres ut som dere har hatt en fin dag :) Sov godt :)

11.apr.2010 @ 21:41
URL: http://fortryllande.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/17903642
Blogglisten