Barnevogner i fleng

Mari etterlyste bilder av barnevognene våre, så da får hun det! :)

TFK Joggster Twist

Denne vogna bruker Saga nå, og Vilja også forsåvidt - til soving i helgene. Det er en TFK joggster twist, og jeg elsker den! Da Vilja ble født hadde vi en Simo kombi, men den ble byttet ut med en Brio sing etter 3 måneder. Brioen ble byttet ut med TFK'en etter fem måneder. Og jeg gjentar; jeg elsker den! Kjøpte til bagen da Saga ble født, men har byttet over til sportsdelen nå (bagen er forøvrig til salgs dersom noen er interessert, 700 kr + evt. porto) - den er mye bedre å trille da, synes jeg.

TFK Twinner Twist

Dette er TFK's søskenvogn; TFK twinner twist. Det er den vi skal bestille nå. Den er ganske lik singelvogna, men sittedelen er litt kortere. Satser på at vi blir storfornøyd!Dette er trilla vår, en Carena easy. Den er ikke noen drøm å trille, men det er mye vogn for en liten penge. Den er lun, og har fungert som sovevogn for Vilja her hjemme i vinter. Ikke en vogn til å legge ut på langtur med, men den er kjekk til småturer og reiser f.eks.

Ellers har vi ei gammel Simo sportsvogn stående på hytta i Sverige, og ei gammel Teutonia kombivogn i barnehagen som sovevogn. Det blir da litt vogner med to barn, hihi!

Kommentarer:
Postet av:

Vi kjøpte den carena vogna idag.. for å bruke som reisetrille;)

07.apr.2010 @ 23:28
Postet av: Malin ☆

AH, er så glad du legger ut masse tips og triks så jeg kan bare dykke i arkivet når det blir min tur :p

08.apr.2010 @ 00:49
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Postet av: Miss Jones

Har skjønt det litt at vogner er veldig motegreier når man har unger :P Men skjønner det litt og, fordi jeg vil ikke gå rundt med noe som er rusten og knirker :P

08.apr.2010 @ 01:08
URL: http://www.linnjones.com
Postet av: rodstilk

Miss Jones: Hehe, ja. Om man triller mye så må man jo ha ei vogn man er fornøyd med. ;) Og det hjelper jo på at den er fin å se på!

08.apr.2010 @ 08:13
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/
Postet av:

Jeg har simo kombivogn som "hjemmevogn", bruker den når vi skal ut på trilleturer og snuppa skal sove. Også har jeg en Emmaljunga Scooter sportsvogn i bilen som er med når vi skal på farten. Kjempefornøyd med begge vognene.

08.apr.2010 @ 09:01
Postet av: Bryns

Det har skjedd store ting siden jeg og brødrene mine var små tydeligvis! Når lillebroren min var baby, og jeg og storebror var to og tre år eldre enn han, så lå han i den grå cordfløyelsvogna, i bag, også satt en av oss (fortrinnsvis jeg) oppå! Mamma hadde et sete som du bare kunne sette på toppen og der satt jeg og hadde full oversikt. Meg og storebror krangla en god del om den plassen kan du si ;)

Den som ikke fikk sitte der måtte da enten gå, eller trilles av pappa i sportsvogna som sikkert var av polyester eller noe. Den var lyselilla og rød, haha.

08.apr.2010 @ 09:13
Postet av: rodstilk

Anonym: Var veldig fornøyd med Simoen vi også, men den ble alt for tung. Emmaljunga har jeg fått øynene opp for nå, men har lagt min elsk på svingbare hjul. ;p

08.apr.2010 @ 09:57
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/
Postet av: rodstilk

Bryns: Haha! Det har hendt at Vilja har sittet i enden av bagvogna når vi har gått til butikken og sånn også.. ;)

08.apr.2010 @ 09:58
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/
Postet av: Mari

Takk for tips;) De så fine ut. Shit, må ha brukt mye penger på vogner dere da :O Men hva er egentlig forskjellen på å ha tre hjul og fire hjul på vogna? Jeg synes det er vanskelig å velge mellom alle mulige vogner :S

08.apr.2010 @ 15:01
Postet av: rodstilk

Mari: Ja, det har gått med litt penger. Men har fått solgt videre tre vogner til grei pris også da. :) Jeg foretrekker tre hjul, men det er upraktisk dersom man går mye i skog og mark, da den lettere kommer ut av balanse. Svinghjul er genialt, og det er det på de fleste trehjulinger, men ikke så mange firhjulinger. Greit å bare svinge på femøringen, istedet for å "løfte" vogna, liksom. :)

Det er kjempevanskelig å velge, man vet jo ikke hva man trenger før man finner ut hva man mangler, liksom. Lykke til med valget, i hvert fall! :)

08.apr.2010 @ 15:19
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/17813171
Blogglisten