Lenge leve pengebruk

Det koster å ha permisjon. I dag var jeg og Saga på lunsj med Marit og ei venninne av henne. I går var vi jo på shopping og lunsj, og på fredag har jeg en lunsjavtale med en frøken som skal intervjue meg ang. bloggen til bacheloroppgaven sin. Det blir spennende, forresten. 

Nå skulle jeg egentlig snart ha vært på vei til dansing, men så ringte han som driver dansestudioet og sa at danselæreren vår er syk. Så da blir det styrketrening her hjemme istedet. Jeg har jo i en evighet tenkt å starte opp med en runde av "30 days shred", men kommer jo aldri i gang. Kanskje det blir nå?


Vilja i morges, klar til å sykle til barnehagen, med sin nye hjelm og vårdress. Jeg ba om et smil, men fikk bare en geip, hehe. Hun var så stolt av klærne at hun ble litt flau. ♥

Jeg har solgt søskenvogna vår i dag, forresten. Vi har hatt en Easywalker duo, men som den vogndillafrøkna jeg er, så trengs det en utskiftning. Jeg har sett meg ut en TFK twinner twist, i rød. Bestilt ny fra Tyskland og til hytta i Sverige blir det 4500 kr for vogna, uv-netting og frakt. Ikke dumt. Vi har jo singelvogna til TFK og elsker den, så håper søskenvogna faller i smak også! Lekker er den, i hvert fall! Den må betales via PayPal, så jeg må vente et par dager til de har.. godkjent kredittkortet mitt eller noe, så blir den bestilt. Heihurra!

Kommentarer:
Postet av: marita

Vilja kledde dei nye vårkleda sine godt! :) Gratulerer med vognsalg og kjøpt!! :) Får skikkelig lyst å kjøpe ny vogn sjølv når eg lese om andre som gjør det.. er altfor lenge siden sist nå..

07.apr.2010 @ 20:00
URL: http://fortryllande.blogg.no
Postet av: Miss Jones

Søt hun er! :)

07.apr.2010 @ 20:15
URL: http://www.linnjones.com
Postet av: Mari

Så fin hun var i de nye klærne og hjelmen:)

Kan du ikke legge ut bilde av vognen du har fra tfk og den du har bestilt?:)

07.apr.2010 @ 21:31
Postet av: Drea

Aw, søteste Vilja! :D :D

30 days shred gir meg migreeene! :( Det suger. :b

07.apr.2010 @ 21:37
URL: http://drea.se
Postet av: Mariemamma

Så flink du er som får trent hjemme da:)

Gratulerer med ny vogn, spennende! Sitter Vilja i sykkelsete på sykkel eller? Jeg vurderer å skaffe oss det, sånn at vi kan sykle til skole og barnehage om morgenen, og la sovevognen bare stå i barnehagen.

07.apr.2010 @ 22:34
URL: http://www.mariemamma.blogg.no
Postet av: Malin ☆

Vilja <3<3

08.apr.2010 @ 00:35
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Postet av: rodstilk

Drea: Huff da! :/ Jaja, da har du en unnskyldning til å la vær, haha!

08.apr.2010 @ 08:05
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/
Postet av: rodstilk

Mariemamma: Hun sitter i sete, ja - dette; http://www.xxl.no/sykkelsport/sykkelvogner-barneseter/barneseter/smiley-barnesete-1037652 :) Helt genialt, hun synes det er kjempestas!

08.apr.2010 @ 08:11
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/17801207
Blogglisten