Vårtørst

Hei igjen! Jeg tok meg en liten bloggpause i går, det var bedre å ligge på sofaen. ;) Jeg havnet visst på byen på søndag, så søvnmangelen var stor. Å dra ut på byen etter å ha stått opp ti på seks samme morgen, er ikke nødvendigvis det lureste man gjør, hehe. Men det var veldig gøy - kjenner jeg blir ivrig på å lufte meg litt når det er så herlig, fint vær! Var på blind-"date"-fylla med ei som heter Malin, som er på samme babyforum som meg. Moro! Frøkna har bursdag i dag, forresten - så hipp hurra for Malin!


Bollebaker Vilja. ♥

I dag har jeg vært på en liten shoppingtur med Linn og lille Mille, og hatt besøk av herligste Marit! Roy fikk seg et par lyseblå chinos i gave av meg, MY GOD, han er kjekk!! ♥ Han har kjøpt seg sykkel med barnesete på, forresten - gjett om Vilja syntes det var kult da? Nå blir det nok mye sykling til og fra barnehagen framover, tenker jeg.

Nei dere, jeg får komme sterkere tilbake i morgen. Nå er det Paradise Hotel på tapeten, så skal jeg finne senga. Snakkes!

Kommentarer:
Postet av: Mariemamma

Skjønner hvordan du hadde det, jeg blir også rimelig sliten hvis jeg drar ut nå for tiden. Det skjer heldigvis veldig sjeldent :) Sist gang jeg var på fest måtte jeg dra hjem klokken halv tolv og legge meg, ble så innmari trøtt. Men det var egentlig godt, for da ble dagen etter meget bedre.

06.apr.2010 @ 22:28
URL: http://www.mariemamma.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/17775498
Blogglisten