Viljafri

AAAH, det er så herlig med vårvær!! I går var vi på fin tur til Rønningen Gård i Bymarka, sammen med "moffa". Møtte mamma og kjæresten hennes der oppe også, så Vilja var fornøyd. Vi ble med hjem til pappa etterpå, og der var farmor og farfar (mine besteforeldre, altså). Vilja har ikke truffet oldefaren sin på evigheter, og det er tre måneder siden hun traff oldemora si også, så det var koselig! 


I går kveld var jeg og Roy ute og spiste hver vår herlige biff, imens mamma passet to sovende prinsesser her hjemme. Saga sov seg heldigvis igjennom det hele, hun sover relativt godt for tiden. :) 

Vi tilbragte formiddagen i dag ute hos pappa også, var ute og plukket litt blomster og besøkte hestene i stallen. Vilja elsker hestene, og går fram og tilbake mellom båsene for å gi alle like mye kos. Viljisen har dratt til "mommo" nå, hun skal overnatte der i natt. IIIK! Sist hun overnattet borte var 3. april i fjor, så det er jo på tide, men. Får håpe alt går greit! Hun er jo stor jente nå, og pakket det hun skulle ha med seg selv. Hun var så stolt da jeg kjørte henne til mamma, og mamma spurte Vilja om hun skulle sove der. "Jaaa'aa!" 

Stakkars lille Saga er nok kjempesliten etter ei lang uke med Vilja hjemme, hun sover som en stein på brystet mitt her. Hun pleier å legge seg cirka kvart på sju, men det blir nok litt senere i dag. Får håpe det blir en litt senere morgen enn ti på seks i morgen tidlig da, kanskje. ;)

Kommentarer:
Postet av: Mamma For Lille Tallak Elias

så søte bilder :)

04.apr.2010 @ 18:31
Postet av: <3 kamilla

søte blogg, kommentar tilbake?

04.apr.2010 @ 23:52
URL: http://kaamillaa97.blogg.no
Postet av: Mariemamma

Ser ut som dere har kost dere masse... Det er så fint å lese om dine to barn. Jeg har lyst på en til snart.... :)

05.apr.2010 @ 19:36
URL: http://www.mariemamma.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/17685217
Blogglisten