Let it snow

I dag har det vært finvær i de svenske skoger! Hehe. :) Vilja var ute med pappsen i formiddag, og jeg og hun var ute i 1,5 time etter duppen hennes; kastet snøball og lagde "øye" i snøen. Jeg aner ikke hva å lage "øye" er, men Vilja syntes i hvert fall det var gøy. Ekstra stas var det at vofsen Koda var med ut for å leke også!


Jeg og Roy var ute på snøscootertur i går. Det var gøy! Selv om det ikke gikk fortere enn 30 km/t med meg på, hihi. Jeg kjørte jeg og, og da gikk det liiitt fortere, men ikke mye. Gjett om jeg holdt på å dø av skrekk da vi kjørte over en innsjø her da! Iiiik! 

Nå er det full avslapning her, det blir vel ikke lenge før jeg finner senga. Saga var helt ekstrem i natt, hun sov kun i strekk mellom 02 og 04, ellers var hun kjempeurolig. Sånn blir man sliten av! Vilja er frisk igjen da, heldigvis. Saga er veldig forkjølt nå, men feberfri - så får håpe det går over raskt. Stakkars lita som alltid er snørrete og tett i nesa om hverandre. :/

Kommentarer:
Postet av: Mariemamma

Jeg tror ikke jeg haddde turt å kjøre snøscooter over et vann. Men jeg hadde nok blitt med på tur, og hadde vel ikke hatt så mye valg om jeg bare satt bakpå.

30.mar.2010 @ 21:25
URL: http://www.mariemamma.blogg.no
Postet av: marita

Eg får sommarfugla i magen berre av å lese om snøscooterturen. Du er tøff! :)

God bedring til Saga.

30.mar.2010 @ 21:33
URL: http://fortryllande.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/17526227
Blogglisten