Ut på tur

Frisk igjen! Gudskjelov, jeg hadde ikke orket enda en dag med kvalme. Jeg føler jeg har gjort unna min med kvalme og oppkast etter svangerskapet med Vilja, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg får omgangssyken to-tre ganger per år. Blæh. Anyways. Det har vært relativt fint vær i dag, så jeg var gira på å komme meg ut på tur. Fikk med meg Lene, som gikk på barne- og ungdomskolen sammen med meg, og vi tuslet rundt i ring i to timer. Godt med frisk luft, godt å skravle! ;)


LitaSag i farta! ♥ Sånn står hun hele dagen, jumper fram og tilbake. Hihi! I morges tok hun tak i vippestolen sin, og plutselig satt hun rett opp og ned på knær. Fy fader, så fort tiden går! Lille babyen min er snart ikke baby mer! Vi har byttet ut vognbagen med sportsdelen og, forresten. Jeg må vel lage fler babyer!

Etterpå skal jeg og jentene hos mamma på middag, for Roys sitter med matteinnlevering. I kveld går det forhåpentligvis smertefritt for meg å dra på dansing, så det gleder jeg meg til! Boom-boom-KAH! 

Kommentarer:
Postet av: Mariemamma

Omgangssyke er helt grusomt.. Har det oftere her også med barn i huset. Saga i sportsvogn, da er det ingen baby lenger :) Savner min baby-Sigvelitt jeg og, tiden går så fort.

24.mar.2010 @ 20:33
URL: http://www.mariemamma.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/17298770
Blogglisten