Nattens dronning

I dag kan jeg angre på at jeg ikke la meg tidlig i går kveld. Saga sto nemlig på fire og gynget fram og tilbake klokken fire i natt, lys våken og blid. Jeg var ikke like blid, for å si det sånn. Ti på halv fem ga jeg opp, og tok henne med meg opp på stua. Det er så utrolig frustrerende og ligge i senga "for å sove", når det ligger en hyper baby ved siden av deg. Hun fortsatte gynginga i sofaen, mens jeg forsøkte å holde meg våken ved å lese nyheter på nett. Klokken fem syntes jeg hun ble så stille, og da hadde lille skatten sovna. ♥ Men kvart over seks våknet Vilja, og kvart på sju måtte jeg stå opp med Saga. TAKK GUD for at Roy tok med seg Saga ut på en trilletur så jeg fikk sove i formiddag, ellers hadde jeg nok gått på veggen!


I kveld skal visst Roy en tur til en kompis, så da håper jeg Saga sovner tidlig slik at jeg kan legge meg rett ut på sofaen og kose meg med potetgull & dip og TV'en. Kanskje er jeg smart nok til å legge meg tidlig også!

Kommentarer:
Postet av: <3 POKERFACE

uff da ;( så søt Saga er ;)

15.mar.2010 @ 16:00
URL: http://volvothea.blogg.no
Postet av: Drea

Awwww, de er så søte når de sover! :D

15.mar.2010 @ 17:19
URL: http://drea.se
Postet av: Antidamen

Det er det som er så kjipt med å ha to små! Når babyen sover, står gjerne den andre opp, og så må man til slutt være våken hele døgnet fordi de ikke sover samtidig :D

15.mar.2010 @ 17:23
URL: http://antidamen.livejournal.com
Postet av: Mariemamma

Det hørtes ut som en litt lang og slitsom natt.

Håper du får hvilt deg gost i kveld, det er vanskelig å legge seg tidlig når det er den bra tv-kvelden som det er i kveld. Hihi, den skal i alle fall jeg se på.

Trøtt eller ei :)

15.mar.2010 @ 19:48
URL: http://www.mariemamma.blogg.no
Postet av: marita

Sovande babya er nokke av det finaste som er.. nydelige Saga :) Håpa ho ikkje holder mammaen sin våken i natt og.

15.mar.2010 @ 20:29
URL: http://fortryllande.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/16991571
Blogglisten