She loves them boobies!

Gårsdagens luftetur ble ikke så lang, men det var gøy så lenge det varte! Saga nektet å ta flaske, og Vilja hostet og gråt om hverandre. Dermed ble det taxi hjem på meg litt over kl. 23. Var glad for det da Vilja var kjempelei seg fra kl. 03 - 05, det hadde vært kjedelig om jeg nettopp hadde kommet hjem fra byen da, sliten og fin i farta. ;p Vi får ha intensivtrening på å få Saga til å ta flaske, jeg har jo tross alt en 22-årsdag og en Londontur på tapetet om ikke så alt for lenge! 


Vilja var på utlån til mamma i dag, de brukte 1,5 time på å gå den vanligvis 20 minutter lange turen opp til henne, hihi. Hun fikk ikke vært ute i går, så da var det vel ekstra gøy i dag! Mamma trillet henne tilbake hit da hun skulle sove, og hun fikk seg en velfortjent langdupp etter nattens strabaser. Etter middagen tok vi en tur til Roys foreldre for å si hadet til Lina som drar tilbake til Oslo i morgen. Men snart er det påske, så da kommer hun tilbake igjen! :)

Saga har akkurat sovnet, og jeg skal etterhvert farte avgårde for å hente en pizza ♥, og stikke hodet innom Linn får å levere brystpumpa som jeg lånte i går. Sexy ting å dele på, right? Hoho! Men så fikk jeg jo ikke bruk for den uansett.. Husk å se premieren av Den 6. sjansen da - min kjære Elisas pappa er med denne sesongen!

Kommentarer:
Postet av: Linn

pupp e pupp! hihi :D

07.mar.2010 @ 21:37
Postet av: Drea

Aw, herlig bilde! :D Så stor hun har blitt altså! Vakker. :)

07.mar.2010 @ 22:28
URL: http://drea.se

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/16731537
Blogglisten