Home, sweet home

Hjemme igjen! Har forsåvidt vært hjemme en stund nå da, kom med toget halv åtte i går kveld. Jeg var så kvalm etter togturen at jeg ikke gadd å blogge. Minn meg på å aldri ta tog i mørket igjen. Både jeg og Saga har koset oss masse hos farmor/oldemor og farfar/oldefar, selv om natten der var den verste på lenge. Flaks at vi fikk så god service da vi våkna; te og kjeks, med påfølgende herlig frokost! Casa Farmor er et stk. luksushotell! ♥


Søteste bordosten! Hun var, til min store fortvilelse, ikke overlykkelig da jeg og Saga kom inn på rommet hennes for å hente i dag. Hun og pappsen har hatt det koselig hjemme alene, med bassengbesøk bl.a. Da er Viljamor fornøyd. :) Selv om jeg gjerne vil at hun skal savne meg masse og gråte gledestårer når jeg kommer hjem, så er det veldig deilig å vite at hun har det helt fint uten meg! Flink storjente har hun blitt. En annen ting som er veldig deilig å vite, er at Saga har fått plass i Viljas barnehage fra høsten av. O'lykke -gjett om vi er glade!


Litt shopping ble det tid til på Steinkjer også, og jeg kjøpte denne knalltøffe jakka pluss en bukse og en topp til meg selv på Gina Tricot, en kjole til Vilja og to siklesmekker til Saga fra Name-it, og en kjempefin serviettholder på Nille. Ja, Nille (grøss!)! Den var fin, altså!

Nå våknet Saga som har hatt morgenduppen sin på brystet mitt, og jeg skal hive meg i dusjen. Jeg har legetime halv elleve, og da er det vel greit å ikke se dødssyk ut når jeg faktisk er helt frisk. Ha en fin dag!

Kommentarer:
Postet av: Vår vidunderlige verden ღ

Ha en fin dag :-)

17.feb.2010 @ 09:45
URL: http://wenchef.blogg.no
Postet av: marita

Kjempefin jakke! :) Og så bra Saga har fått plass i Viljas barnehage.

17.feb.2010 @ 10:24
URL: http://fortryllande.blogg.no
Postet av: enhjemmepappasbekjennelse

Jeg og liker meg veldig når jeg er hos svigerforeldrene! blir jo behandlet som VIP og jeg stortrives! ha en fin dag:)

Postet av: Lilling

Nille!<3

17.feb.2010 @ 13:55
URL: http://amogungane.blogspot.com/
Postet av: Thea

Ha en fin dag du også ! :D

17.feb.2010 @ 16:02
URL: http://telh.blogg.no
Postet av: Liljens

For ei KUL jakke :D Skulle ønske jeg kledde slike klær.. :p
Gratulerer med barnehageplass :D

17.feb.2010 @ 17:03
URL: http://liljen-lifeasitis.com
Postet av: MECT

We love you!!! Søteste vilja!

18.feb.2010 @ 06:10
Postet av: Charlotte

Sv: Jeg ha prøvd å tilbakestille også, men blåst som jeg er når d gjelder de dr html kodene og teknisk innsikt så ble jeg så forbanna at jeg ga opp, får prøve meg igjen når jeg har litt mer tålmodighet ;)

18.feb.2010 @ 07:13
URL: http://charlottemiljeteig.blogg.no
Postet av: Liljens

SV: Jeg vet ikke om hun gliste når hun sa det, for det var over TLF. Men tror nok hun sa det for å være morsom ja. Men ble litt paff :p

18.feb.2010 @ 15:58
URL: http://liljen-lifeasitis.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/16033987
Blogglisten