Sleeping beauty

Vi har hatt en fin lørdag! :) Tante kom i morges, og tok med seg Vilja ut en tur. De aket litt, og var en tur på butikken og kjøpte is. Suksess! Da Vilja våknet fra duppen sin dro vi på sykehuset for å besøke mormor og morfar - mormor ble 77 år i dag. Vilja hadde med et lite maleri hun hadde laget til oldemora si. "Moj.. bursta (oldemor bursdag)!" Morfar hadde sovet i hele dag, men da vi hadde vært der en liten stund våknet han til, og var veldig glad for å ha besøk av småjentene. ♥ Jeg er glad Vilja fikk møte ham en gang til! Da vi kom hjem sto pappa i gårdsplassen, perfekt timing ettersom vi hadde snakket om han rett før vi svingte inn.


Roy dro ut en liten tur i ettermiddag, så jeg badet jentene. Vilja synes det er kjempestas når Saga bader med henne, for hun er helt propell i vannet. De hadde latterkrampe begge to, og det hadde mora og! Jeg elsker dem. ♥ Nå er de begge to i seng, faktisk. For en luksus! Saga sovnet da hun fikk kveldsgrøten sin, haha! Søteste babyen. Da er du trøtt da! ;) 

Nå skal vi kose oss med Freia påskeegg, og jeg skal prøve å sortere ut litt babytøy som jeg ikke kommer til å bruke på Saga! Jeg har funnet fram str. 68, har en enorm bærepose full. Jeg blir nesten flau. Fanken, der våknet hun. Jaja, da blir det snuppekos istedet da! Ha en fin lørdagskveld! 

Kommentarer:
Postet av: Mamma For Lille Tallak Elias

god lørdagskveld til dere å :)

13.feb.2010 @ 20:14
Postet av: Vår vidunderlige verden ღ

Hærlig når de er så trøtte at de sovner der de sitter :-) Lenge siden det skjedde her i gården :-) Her må jeg ligge sammen med ham til han nesten sover, for så å snike meg ut av rommet :-) Mammadalten min <3

Ha en fiin kveld :-)

Freia påskeegg er farlig gode!!

13.feb.2010 @ 20:33
URL: http://wenchef.blogg.no
Postet av: Trine Lise

SV: Kjøttføyke er en ildfast form med potetmos i bunnen, kjøttdeig og dolmio i midten, potetmos over og litt ost på toppen :)

13.feb.2010 @ 20:49
URL: http://trinesverden.com
Postet av: freja

jag kommer lägga upp dom låsta inläggen i min stocktown-blogg i kategorin "graviditet nr 2" :D du kan läsa där :D

13.feb.2010 @ 21:06
URL: http://stocktownstories.blogg.se
Postet av: Linn Pinn

så søt!

huff ja vet hvordan det er med alle de babyklærene. tror jeg har to kasser med klær gjemt bort på loftet til mamma og de :p

håper dere har en fin lørdagskveld :)

Postet av: rodstilk

Vår vidunderlige verden: Ja, ikke sant. Hihi! Hun spiste et par skjeer grøt i søvne også. :)

13.feb.2010 @ 21:15
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/
Postet av: Liljens

SV: Tusen takk for kommentar :D Hu blir vel som mammaen sin, som også e pittelitt romantisk;p

13.feb.2010 @ 23:02
URL: http://liljen-lifeasitis.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/15905562
Blogglisten