Traktorsjefen

Herlig "vårdag" i Trondheim i dag. Vi putta ungene i søskenvogna og trillet avgårde til mamma for formiddagsvafler i morges, herlig å komme seg ut når det er så fint vær ute. Vilja synes ikke at det å sitte i vogn over lengre tid er kulest i verden da, så hun gikk et stykke selv, og kommanderte meg til å bære henne resten av veien. Prinsesse vil-ikke. ♥ Vi trillet hjem igjen i tolvtiden, med to sovende prinsesser i vogna. Saga våkner alltid når vogna stanser, men Vilja sov 1,5 time til ute på verandaen. Da hun dro vi rett på besøk til pappa, eller "moffa" om du vil. ;) Han har et lite småbruk, og har både hest og traktor, så der er det stas å være. Vilja hadde med seg gulrøtter hjemmefra som hun gledet seg masse til å gi hestene. Jeg regner med det blir masse mas om å få dra på besøk til morfar når hun blir større, hihi! 


Vilja og "moffa" i traktoren. Det var stas helt til han startet den, da ble det gråting! ;p

Størstesnuppa har sovet en time nå, og lilemor ligger ved siden av meg her og spreller og ruller fram og tilbake. Roy har dratt til en kompis, så jeg er all alone. Greit nok i grunn, jeg har sinna-dag i dag, og klarer meg fint uten selskap av mannfolkbæsj. Saga skal få seg et par skjeer med grøt nå, tenkte jeg, så håper jeg at hun slukner om en times tid. Da blir det potetgull og dip på meg - jiha! Ha en fin lørdagskveld! ♥


Kommentarer:
Postet av: mammantiljessica

Kos deg med potetgull og dipp,det hørtes godt ut!

06.feb.2010 @ 19:56
URL: http://mammantiljessica.blogg.no
Postet av: Malin ☆

DIP <3 må klar mæ med smågodt og peppespizza i kveld, men e itj verst bare det ;)

06.feb.2010 @ 20:26
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Postet av: eirinskog- mitt liv i et nøtteskall

sv: takk for gode tips og råd:) Det er nesten litt "rart" å prate sånn her, betyr bare at fødselen er veldig nærme nå! Begynner kanskje å gå opp for meg, hehe:) Ja, tror selv at kroppen forbreder seg på vokennetter, så jeg har ihvertfall godtatt at det bare er sånn hver natt nå istede for å bli sur og lei.

07.feb.2010 @ 13:06
URL: http://eirinskog.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/15645860
Blogglisten