Svar på spørsmålene

Hvor traff du Roy? Jeg var veldig god venninne med lillesøstra hans som gikk i klassen min på vgs, og traff Roy for første gang på bursdagen hennes. Med gårsdagens festsminke i hele trynet, og fyllaånde. Ikke rart han elsker meg! ;p

Hvordan sa dere at du var gravid, den første gangen, til foreldrene deres? Vi bare sa det, hehe. Eller, mamma gjetta det selv da jeg spurte om hun ville vite en hemmelighet. Kanskje ikke så rart ettersom at jeg allerede hadde spydd til alle døgnets tider i noen uker allerede, og gikk rundt gusjgrønn i trynet. 

Har dere lyst på flere barn? JA! Men ikke helt enda. :)

hvilken linje gikk du på vgs? Allmennfag med økonomisk/administrativ retning.

Hvorfor har du så søt bloglovinknapp? Hvordan fiksa du den? Har laget den selv i photoscape.

Hva er meningen med livet? Det er å elske, og å bli elsket.

Hvorfor begynte du å blogge? Jeg har blogget av og på - mest på - siden 2003 (gud, det er lenge). Til og begynne med blogget jeg på hjemmesiden min, og så blogget jeg en stund på Sol (da var jeg faktisk mest lest med rundt 200 lesere hver dag. Blogging har virkelig eskalert siden da!). Enjoydiary og Livejournal har også hatt besøk av meg, Blogspot og, for den del. Men, nå snakker jeg meg bort! Haha! Jeg begynte vel å blogge fordi jeg er ei skravlehøne, som liker å skrive og å få litt oppmerksomhet?! :)

Hvordan kom dere fram til de navna dere har på barna? Jeg hadde alltid sagt at dattera mi skulle hete Yrja, men da jeg ble gravid var det liksom ikke helt rett. Da kom jeg på navnet Vilja, som jenta ei venninne av meg var barnevakt for het. DET skulle hun hete!! ♥ Vi hadde Emma som et alternativ en bitteliten stund også, men jeg vil ikke ha et navn som alle andre har, selv om det hadde vært koselig mtp. at oldemoren min het det. Saga hadde jeg også tenkt på en stund, men Roy var ikke så begeistret. Vi ble nogelunde enige om Ronja, helt til at vi fant ut at det bare ble feil. Så da kjøpte jeg ut Roy fra avgjørelsen med en pc-skjerm, og fikk min Saga. ♥

Hvilket kamera har du? Jeg har et.. eh.. Panasonic Lumix DMC-FZ8!

Hva er ditt største ønske? Oi, det var et vanskelig spørsmål. Det må vel være at småjentene mine for en fin oppvekst og et fantastisk liv - og at jeg får ta del i det så lenge som mulig!

Røyker du eller Roy? Nei. Jeg røyka før jeg ble gravid med Vilja, dog.

Hvor gammel var du da du ble gravid med Vilja? 19.

Hvor gammel var du når du fødte Vilja? 20.

Har du hørt om anettemarie.blogg.no? Ja. 

Hvilke land har du vært i? Sverige, Danmark, Tsjekkia, Latvia, Spania, Hellas, Bulgaria.. Det var vel det?! 

Har du dyr nå? Nei.

Har du hatt hund før? Nei.

Har du hatt andre dyr før? Ja, hamster og katt. Pappa har hatt hester i fleng.

Hvilke barnevogner har du til ungene dine? Vilja har en teutonia kombivogn i barnehagen, og en carena easy hjemme. Saga har ei TFK duovogn. I tillegg har vi ei Easywalker duo søskenvogn med én bag. ;)

Dersom du har fått strekkmerker etter svangerskapene, har du prøvd å fjerne de med laser? Vet du noe om det fungerer? Jeg har litt strekkmerker, men har ikke - og kommer ikke - til å fjerne de. Det er visst ikke bare-bare å få de bort, men det blir sikkert litt bedre i det minste? Sol hjelper også i massevis, så ta deg noen runder i solariumet, så skal du se det blir bedre. :)

Hvor danser du? Jeg danser jazz på Raw Dancestudio! 

Har Roy slutta på jusstudiet? Hvorfor? Hva studerer han nå? Ja, han sluttet etter 1. året, og tar nå økonomi på TØH og BI - fordi det var mest rett for ham.

Hvis dere får flere barn - hvilke navn ville du/dere ha valgt da? Hm, si dét. Nå er favorittjentenavnene mine Lykke, Nova og Ovidie, og guttenavn.. øøh. Dette var vanskelig!

Har du planlagt nye tatoveringer? Eventuelt en Saga tattovering ettersom du har Vilja tatovert? I utgangspunktet ønsker jeg å føye på Saga på den tatoveringen jeg allerede har, men usikker på om det går uten at den må bli en del større. Om ikke tar jeg en ny, men har ikke planen klar på hvor og hvordan. 

Hva er favorittfilmen din? Filmer er ikke helt min greie. Jeg er ei bokjente! Men.. American beauty, kanskje?

Har du tenkt å vise frem sangtalentet ditt (vet at du tenkte å melde deg på Norske Talenter)? Jeg har vært på to idolauditioner, hvor den ene gikk kjempebra, og den andre ikke fullt så bra. Jeg hadde invitasjon til Norske Talenter både i 2008 og 2009, men dro ikke. Jeg er ei pingle! Next year?

Hvor ser du deg selv om 10 år? I et fint hus med fine møbler, med tre flotte barn og en kjekk mann i dress! Jeg jobber i en bank, og stortrives med livet. Så får vi se da..

Kan du vise bilde av tatoveringen din? Jeg skulle gjerne gjort det, men etter å ha hatt den ute på et forum i tjue minutter, så er det ei annen jente som har helt lik blomst som meg, så nå har jeg lært. Jeg har en lilje med "kruseduller" og blader rundt, også står det Vilja nedenfor. Den er på leggen/ankelen. Tatovøren tegnet den rett på meg, så ingen har lik (ja, sånn bortsett fra hun som fikk kopiert liljen..)!

Fine navn til barna dine. Hvilke andre navn ble vurdert? Takk! :) Emma, Ronja og Hannah har vært gode kandidater!

Og hvis det hadde vært to gutter, hva tror du navnene ville vært? Tias og Timian.

Hvor i Trondheim bor dere? Sørsiden.

Hvor gammel er Roy? Han blir 30 år i mai.

Var det planlagt og få barn når du fikk de? Ja.

Har du noen gang vært på lekeland i Trondheim med Vilja? Isåfall, er det bra? Ja, vi har vært på det på Solsiden flere ganger. Det er veldig gøy, med hoppeslott, trampoliner, rutsjebane og ballbinge! Det er noe skittent der dog, og dårlig utvalg i kaféen. Dyrt er det og.

Hvilke erfaringer har du så langt med barnehagestart og det som følger med? Her har vi bare gode erfaringer. Vilja stortrives, og har gjort det hele tiden. Hun var litt sjenert og tilbakeholden til å begynne med, men nå er hun seg selv - og det er herlig! :) Det er litt kjedelig at det følger så mye snørr og oppkast osv., hehe, men det får man tåle. Både vi og Vilja er storfornøyde med barnehagen! ♥Kommentarer:
Postet av: mammantiljessica

Nydelig bilde!

Gøy å lese sånne spmrunder,blir liksom litt "kjent"med den personen:)

06.feb.2010 @ 13:10
URL: http://mammantiljessica.blogg.no
Postet av: Drea

Hihihi! :D Gøy å lese! Likte at du kjøpte ut Roy fra avgjørelsen! ;)

Det finnes SÅ mange fine jentenavn, men guttenavn finner jeg ikke så mange av, jeg. VANSKELIG!

06.feb.2010 @ 17:26
URL: http://drea.se
Postet av: marita

Artig lesing :D Så genialt at du kjøpte Roy ut :D

06.feb.2010 @ 19:47
URL: http://fortryllande.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/15547898
Blogglisten