<3 Morfar

Jeg er så sliten. Saga har sovet urolig mange netter på rad nå, jeg trenger søvn!! Jeg, som sikkert de fleste andre småbarnsforeldre, har null problemer med å forstå at mangel på søvn brukes som tortur. 

Jeg og Sagasnupp var på en veldig koselig lunsjdate med Maiken i dag! Maiken er god hun! ♥ ..dessverre fikk jeg en lei telefon om at det ikke ser særlig lyst ut for morfar som ligger på sykehuset med lymfekreft, så jeg tok en tur dit på vei hjem. Den spreke, alt-for-aktive morfaren min som for et halvår siden sto utpå platten her i høljregnet og festet på hjemmesnekret port til oss, mens han bannet og styra på, ligger nå rett ut i sykesenga. Kreften har tatt det beste av ham. Det er spredning, og legene er ikke sikre på om de skal fortsette strålebehandlinga. Det er så fælt. :(Vilja og oldefar, for ca. et år siden. ♥

I kveld er det full avslapning som står på timeplanen, likeså i morgen. Eneste ærend er en tur på postkontoret bare, jeg har intet mindre enn fem pakker jeg må få sendt avgårde! Beklager laber blogging de siste dagene, men som sagt; jeg er sliten. I'll be back! :)

Kommentarer:
Postet av: The lille Lilling

Åh, håper lille Saga roer seg på nettene, det er ikke kødd en gang at minimalt med søvn er tortur!

Og skikkelig trist med morfaren din, kreft er jævelskap! Pardon my french!

Fint at han har så fin familie, og bildet av han og Vilja var bare kjempekoselig. Ingenting er så herlig som besteforeldre og barnebarna sine:)

01.feb.2010 @ 20:14
Postet av: mammantiljessica

Så trist med morfaren din.

Vi har også urolige netter nå med en syk Jessica.Jeg trenger virkelig søvn,men jeg må jo på jobb også...sukk.

01.feb.2010 @ 20:24
URL: http://mammantiljessica.blogg.no
Postet av: Malin ☆

ååh, stakkar morfar og stakkar Linn. Slike ting er så forferdelig fælt, og vondt. Man føler seg så hjelpesløs. I'm here for you my darling <3 Håper du får deg litt søvn snart.

01.feb.2010 @ 21:02
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Postet av: Drea

Huff, kreft er en ekkel sykdom. Folk man er glad i forandres helt! Man kan nesten ikke kjenne dem igjen. :( De forsvinner på en måte. På alle mulige måter. :(

01.feb.2010 @ 21:42
URL: http://drea.se

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/15460480
Blogglisten