Siste sjanse

..til å delta på konkurransen min - etter kl. 20 er det over og ut! Jeg har lastet ned en excelgreie som velger vinner for meg, men jeg lurer på om jeg må ha hjelp av Roy for å få det til. ;p Men jeg skal utrope vinneren iløpet av kvelden, altså!

Jeg sitter halvdød i sofaen, sliten etter en lang dag. Saga var kjempeurolig i natt, hun hadde mageknip, stakkars. Usikker på om det var grunnet smaksprøven av grøt i går, eller ertestuingen jeg hadde spist. Vi får bare prøve igjen med grøten, tenker jeg. Roy har vært på skolen i dag og, så jeg og snuppene tok en tur til foreldrene hans i formiddag. Vi dro hjem til Viljas dupp, som hun overraskende nok tok i senga si! Hun begynner og bli stor og flink jente!! ♥Saga begynner jaggu også og bli stor. Og vakrere blir hun for hver dag som går.. ♥ Jeg er heldig, jeg!

Kommentarer:
Postet av: Drea

Hun begynner å bli stor nå, ja! :D Og hun er skikkelig nydelig! :D

31.jan.2010 @ 21:24
URL: http://drea.se
Postet av: Charlotte

Fikk ett godt tips sist jeg var på helsestasjonen å det er å gi henne grøt på dagtid, alt nytt som skal prøves bør gis på dagtid slik at HVIS de får vondt i magen så skjer dette på ettermiddag/kveld å dermed ikke utover nattesøvnen.

31.jan.2010 @ 21:37
URL: http://charlottemiljeteig.blogg.no
Postet av: rodstilk

Charlotte: Ja, jeg vet jo egentlig det, jeg bare glemte det i går. ;p Hihi! Det blir grøt til formiddagsmat neste gang, kjedelig både for liten og stor og ikke få sove.

31.jan.2010 @ 21:40
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/15421592
Blogglisten