Søstre

En kan jo spørre seg hvorfor jeg sitter her dødstrøtt med en sovende Saga i fanget, istedet for å legge meg. Teita! Jeg må bare jabbe litt her, så skal jeg krype under dyna inntil kjærest! Saga spiste faktisk litt grøt i kveld, men jeg tror hun fikk vondt i magen av det. :( Hun har vært lei seg nå, helt til hun tilslutt sovnet liggende på magen i fanget mitt. Stakkars lita! ♥ 
Hihi, to søte sinnatryner! 4 måneder gamle begge to på bildene. Det er rart, de er ganske like utseendemessig, men ellers ganske ulike. Vilja er en lys. liten turbo, som må ha på seg masse klær, og som godt kunne latt vær å spise mat om hun ikke måtte. Saga er mørk og veldig bedagelig, utrolig varm av seg, og glad i mat! Hun er like lang, og har samme hodeomkrets, som det Vilja hadde da hun var like gammel - men det er 1,5 kilo som skiller de. Lille Vilja, hun er en slank frøken. ♥ Hun var veldig tynn da hun var baby, men nå synes jeg hun bare ser slank ut, liksom. Ikke syk. Og hun er jo i kanonform, så no problemo! 

Nei, nå må jeg legge meg. Jeg jabber sånn når jeg er trøtt, dere er vel ikke interessert i overtrøttsjabbet mitt uansett! ;) Mett i magen etter herlig indrefilét til kvelds, nå trenger jeg litt kjærestekos! I morgen er jeg alene med begge jentene. Det kan bli.. spennende?! Beleiskiftsvikarer mottaes med takk!

Kommentarer:
Postet av: Drea

Hihi, det er så rart at søsken kan bli SÅ forskjellige! Hører om det ofte. :) Utrolig vakre er de begge to! :)

30.jan.2010 @ 23:14
URL: http://drea.se
Postet av: Silje

Naw, søte jentene!

Og, as we speak of søskenulikhet - mine tvillingsøstre er like forskjellige som natt og dag - et rart fenomen det der! :)

30.jan.2010 @ 23:49
URL: http://siljeht.blogg.no
Postet av: Malin ☆

Søteste surefjesan.

31.jan.2010 @ 16:24
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Postet av: Trine Lise

Hehe, så like dem er.

Håper magen til Saga er bedre i dag :) Klem

31.jan.2010 @ 19:37
URL: http://trinesverden.com
Postet av: Fatally Yours

hahah, love it!

05.feb.2010 @ 17:45
URL: http://fatallyyours.blogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/15389454
Blogglisten