Vel hjemme.

Da har vi kommet hjem igjen!

Vi tar det fra början; Flyturen nedover gikk over all forventning. Begge ungene var superflinke, og fikk masse skryt fra både medpassasjerer og besetningen. Vilja fant seg en rad med ei kjempekoselig dame og de to døtrene sine bak oss, og tilbringte litt tid på fangene deres. Kjekt!
 Vel framme kom vi på hotellet vårt, Lansazur, som var helt ok. Det er et bungalowhotell, og vi fikk selvfølgelig en av de som lå lengst vekk fra resepsjonen/restauranten/bassengene. Det var ca. 200 meter å gå, og det er litt upraktisk med to små. Menmen. Da Vilja var i seng (hun hadde stått over duppen og sluknet tvert) og det var middagstid, fikk vi beskjed om at vi ikke fikk ta med middagen på rommet, som jo var planen vår. Typisk! Vi gikk hver for oss for å se på bufféten, men den var virkelig dårlig. Det eneste som så nogenlunde greit ut var chips, og det er jo ikke akkurat en middagsslager for seg selv.
 Dagen etterpå ringte vi Apollo, for å prøve å finne en ordning. Vi snakket med ei dansk ei som ikke skjønte norsk og var dum som et brød. Vi forsøkte å forklare at vi gjerne ville ha igjen pengene for all inclusiven, ettersom vi ikke kom til å benytte oss av den da vi ikke fikk ta med maten på rommet. Hun svarte med å ringe resepsjonen for å høre om de ikke kunne starte middagen en time før.. Vel, det var vel litt storforlangende. Hun skjønte liksom ikke helt problemet, og klarte å lire utav seg at "det er ikke vår feil at barna deres legger seg tidlig." Hovedpoenget var jo ikke at vi ikke fikk med maten på rommet, men at vi selvfølgelig ikke var interessert i å betale 2000 kr for mat vi ikke skulle spise! Etter utallige telefonsamtaler (my god, jeg gruer meg til telefonregningen!) fikk vi tilbakebetalt ca. 1100 kr. Apollo skal få seg et brev, for å si det sånn! 

Søndag tilbragte vi ved bassenget og på stranden, Vilja syntes det var herlig å leke i sanden! Tirsdag tok vi bussen ut til Rancho Texas Park, en dyrepark! Vi var der i fire timer, og fikk med oss show med papegøyer, rovfugler og sjøløver - og så vaskebjørn, hvite tigre, slanger, puma og krokodiller! Vilja synes "katta", altså tigrene, var den tøffeste! ;) Rovfuglshowet var jævlig skummelt, så det rømte vi midt i. De slapp løs to og to fugler så vi skulle få se hvordan de fløy, men de fløy jo fader meg rett over hodene på oss! En svær, jævla gribb smelte vingen sin i hodet mitt, og der satt vi med to små! Skjønner ikke hvorfor i all verden de ikke informerte om det først, det er jo galskap å ha unger med på sånn! Ikke rart vi fikk streng beskjed om å sitte helt i ro, vi skulle ha luktet lunta. Aldri mer på rovfuglshow, i hvert fall - det er helt sikkert!
Tirsdag, onsdag var det bare trivsel ved bassenget og på stranden, før vi på torsdag tuslet avgårde til en litt større strand cirka førtifem minutter fra der vi bodde. Der lekte vi i sanden helt til Vilja ble trøtt, og sa "ferdig ute! hadet ute!". Haha, hun er så morsom!! :D

 


På fredag slengte vi oss med på en tur til Fuerteventura, den nest største av Kanariøyene. En buss hentet oss på hotellet, vi tok båten over til Fuerteventura, og kjørte bussen videre til parken. Der var det også show med papegøyer og sjøløver, pluss et med slanger og krokodiller. Her vi fikk vi se marekatter, elefanter, flodhester, kameler, sjiraffer, flamingoer, aper.. også videre. ;p Vilja fikk mate sjiraffene, og hun leide et følge på fire kameler! Stooolt jente!! ♥
..og i går var det altså dags for å reise hjem! Vilja begynte å bli trøtt da vi ventet på å boarde, så hun sovnet i pappas fang ikke lenge etter at vi kom i lufta. Hun var litt sutrete da hun våknet, men da damen fra turen nedover kom fram for å snakke med henne, så lysnet hun opp - og ble med henne tilbake til deres seter. Og der satt hun storfornøyd da jeg gikk for å se hva de holdt på med, tegnet og spiste godis. Søta! ..og snille damen og jentene som underholdt henne da mamma og pappa ble kjedelige! ♥ Halv ti var vi hjemme i huset vårt, og Vilja la seg med en gang. Pappa hadde vært her og tent opp og satt på varme, så vi slapp å fryse ihjel. Det er godt å være hjemme igjen! :)
Kommentarer:
Postet av: Linn

Så kjekt! :D

24.jan.2010 @ 14:02
URL: http://www.linnjones.com
Postet av: marita

Høres ut som ein herlig tur :) Og så masse fine bilder! :)

24.jan.2010 @ 14:03
URL: http://fortryllande.blogg.no
Postet av: Elisabeth Bjørnebo

Sjer å hørres ut som dåkk hadd en kjæmpe fin tur :) Så bildan på facebook å du har en nydelig familie :) Såååå skjønne unga altså :)

Klæm Elisabeth å Kira Emilie

24.jan.2010 @ 14:22
Postet av: LabanKitine

Så kjekt dere hadde det (utenom middagene!! skjønner deg godt der altså!!) Deilig med litt sol på kroppene :D *drømmer meg vekk*

24.jan.2010 @ 14:25
URL: http://labankitine.blogg.no
Postet av: <3 POKERFACE

Å så søte de er :- ) Kjempefine bilder ! <3

24.jan.2010 @ 14:30
URL: http://volvothea.blogg.no
Postet av: Malin ☆

Kjempefine bilder av søteste familien. Og JA, skriv en laaaaang klage til Apollo. Det pleier å hjelpe. Og om det ikke hjelper skriver du dritt om dem på bloggen og sender dem en link :p Har hatt mine problemer med de selv. "Ikke vår feil at barna deres legger seg tidlig" Fyffff :p

24.jan.2010 @ 16:27
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Postet av: Drea

Åh, herlige feriebilder! :D

25.jan.2010 @ 20:46
URL: http://drea.se
Postet av: mooremiri

så herlige bilder da=)=)

men synd det med apollo! typisk altså!!

sv: ja det tror jeg på! lenge siden jeg har dansa for fult selv nå, men det blir mer intensiv trening framover hvis kneet tillater det !;)

skal ikke ta hiphop da=)=)??

26.jan.2010 @ 14:39
URL: http://mooremiri.blogg.no
Postet av: rodstilk

Miriam LaBreche: Jo, var opprinnelig det jeg ville, men det var ikke venninna mi som jeg danser på så ivrig på enda. Håper jeg får lurt henne med på det neste semester! ;)

26.jan.2010 @ 14:42
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/
Postet av: Silje

Først, utrulig nydelige barn du har, og for noken navn! *smelt*

Så, takk for advarselen om Apollo! Har kikka litt på nettsidene deiras, men no skal eg iallfall ikkje bruka meir tid der!

Blue Village-hotellet på Kypros er faktisk nøyaktig det eg har vore på tidligare! Heilt perfekt hotell, men sambo vil nok ikkje dit iom eg har vore der før ;)

28.jan.2010 @ 22:55
URL: http://siljeht.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/15145381
Blogglisten