Hilsen fra Lanzarote

Hei alle sammen!

Vi koser oss masse, skikkelig deilig med en liten forsmak pa sommeren! Reisen nedover gikk kjempebra, vi har sa flinke unger!! :) Hotellet vi bor pa (Lanzasur club) er fint, men all inclusiven vi hadde sett frem til ble ikke noe suksess. For det forste sa far vi ikke ta med maten pa rommet (som ligger ca 200 m fra restauranten), og for det andre var det bare skitmat. Kun frokosten som duger. Men vi har snakket med Apollo, og far i hvert fall igjen matpenger for fem dager, far hape vi far igjen for alle dagene. Det ble jo litt dyrere enn forventet nar Roy ma ut a skaffe take-away hver kveld..

Ellers er sydenlivet knall. I gar var vi pa stranden, og har vi vaert i en zoo og sett hvite tigre, krokodiller og toffe sjolover! Det falt veldig i smak hos Vilja, og vi likte det godt resten ogsa! I morgen blir det nok stranda igjen, Vilja syntes det var sa herlig.. :)

Nei, jeg far runde av for jeg faller ut her og mister det jeg har skrevet! Solklem fra meg og assistent Saga! ¢¾

Kommentarer:
Postet av: marita

Så kjekt at du oppdatera oss frå Lanzarote :) Håper heile ferien blir like fin, og gler meg til bilete når dere kjem tilbake.

18.jan.2010 @ 18:53
URL: http://fortryllande.blogg.no
Postet av: FatallyYours

så bra! er været bedre enn du hadde forventet?

ble skep til all-inclusive jeg å nå altså, kanskje best å la det være...hmmmm....

gleder meg til å se bilder når dere kommer hjem!

klem

18.jan.2010 @ 18:55
Postet av: Malin ☆

så kooos! vi har bestilt all inclusive i sommer, men har hørt mye både positivt og neagativt, så må bare ha med litt ekstra lommepenger og håpe på det beste. Kos dere videre!

18.jan.2010 @ 21:27
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Postet av: Cathrine & Mathea

SÅ bra at dere koser dere..og herlighet så GODT strand hørtes ut nå!!!! Det er så far away fra Trondheim det nå.. det er det jo forsåvidt på sommeren også da.. hehe.. ikke mye sandstrand her ;P

Det med dårlig mat på allinclusive har jeg hørt om før.. og at det ikke er mat fra al a carte menyen men egen meny for de med allinclusive osv.. og ikke minst lokale drikker.. ikke nødveldigvis like godt med drink osv med lokale alkohyler..og heller ikke manta og bola sola istedenfor fanta og cola cola..hehehe ;O) Gleder oss til å møte dere igjen når dere kommer hjem! <3

19.jan.2010 @ 12:46
Postet av: mooremiri

blime på MJ-konken min da snppaa!! :D

http://mooremiri.blogg.no/1263922248_michael_jackson_konku.html#comment

19.jan.2010 @ 18:59
URL: http://mooremiri.blogg.no
Postet av: rodstilk

FatallyYours: Ja, mye bedre! :) ..tror nok all inclusiven der dere skal er MYE bedre! I verste fall gar det an a klage, det har vi gjort - har fatt tilbake 133 euro. :)

20.jan.2010 @ 12:11
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/
Postet av: marita

Du har forresten fått ein kreativ blogger award på bloggen min :)

22.jan.2010 @ 20:55
URL: http://fortryllande.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/14950426
Blogglisten