05.jan.2010

Nå er politiets samband etter Tøyen-saken offentliggjort. Og jeg må ærlig si at jeg ikke skjønner hva verken politi eller ambulanse har gjort galt. Jeg skjønner at de pårørende er opprørte, og at det er derfor de oppfører seg slik de gjør, og det forstår jo også politiet. MEN, de må jo prioritere sin egen sikkerhet! Når det blir framsatt drapstrusler på nødtelefonen, så skulle det jo bare mangle at politi og ambulansepersonell tar sine forhåndsregler. Eller hur? Familien avviser at de var truende, men man ser jo hvor opprørte og "utagerende", om man kan bruke det ordet, de er. Og igjen; det er forståelig - det ligger tross alt en kvinne med hjertestans inne i leiligheten. 

Det er selvfølgelig trist at kvinnen døde, og jeg skjønner at familien vil ha noen å skylde på - men jeg mener ikke at det var verken politiet eller ambulansens feil at dette gikk som det gikk. Rasisme synes jeg i hvert fall ikke de bør rope så høyt om, for de sambandsmeldingene inneholdt ikke noe rasistisk i det hele tatt. Det begynner å bli litt oppbrukt å hyle om rasisme hver gang det skjer noe som involverer utlendinger. 

(http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=581276)Over til noe annet! :) ..vi troppet opp på politistasjonen i morges, og har fått laget pass til meg og snuppene! Jeg tror faktisk jeg endte opp nogenlunde normal på passbildet også, ikke verst! På det forrige så jeg ut som en halvdopa gother, og fikk beskjed av innsjekkingsdamen på Værnes da jeg skulle til Bulgaria i 2006 at det slettes ikke liknet på meg. 

Sagasnupp sover godt på mammaen sin nå, etterpå skal hun få være med å bestille finfin dåpskake. ♥ Lukket valnøtt med bilde på. Håper den blir like fin som Vilja sin var! Jeg har slitt litt med å få tatt et bilde til å ha på da, for hun blir alltid så opptatt av kameraet når jeg drar det fram, og glemmer å smile. ;p Det blir dette;Kommentarer:
Postet av: I r l i n

aaaww!!

05.jan.2010 @ 12:53
URL: http://irlins.blogg.no
Postet av: eirinskog- mitt liv i et nøtteskall

hehe, ja det skal ikke tå på klær nå:-O regner med vi ikke lider noen nød innen jenta kommer;D

05.jan.2010 @ 15:25
URL: http://eirinskog.blogg.no
Postet av: Malin ☆

Enig angående den saken, veldig enig og faktisk. Husker den Ali Farah ambulansesaken som foregikk et par år tilbake, fikk om den på eksamen i fjor og da måtte jeg lese meg opp masse, og ambulansemannen som ble anklaget for å være rasist ble permitert fra jobben og ble anklaget for å være rasist fra så å si alle rundt seg. Leeenge etter ble saken oppklart og han fikk oppreisning. Så man skal ikke bruke ordet rasist med en gang man føler seg urettferdig behandla, det kan skape myyye oppstyr. De prøver jo bare å gjøre jobben sin, selv om det finnes flere sider av en sak. Blablalba, nå skal jeg ikke drøfte mer.. Skulle bare si at jeg var enig :p

Og ja, passbilder er min store skrekk! Pappa sa noe veldig fint om mitt forrige passbilde "Du sjer ut som ei traktorlesbe i fengsel" ååh, TAKK <3

05.jan.2010 @ 16:51
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Postet av: mooremiri

sv: ja er hun ikke lekker!! ser ut som hun har lange ben ja. men hun er under 173.. :)

05.jan.2010 @ 19:06
URL: http://mooremiri.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/14505902
Blogglisten