04.jan.2010

En kjapp titt på passet mitt i helgen, og jeg kunne konkludere med at det har vært ugyldig i nesten et år. Har visst ikke reist så mye i det siste. ;p Barna må også ha hvert sitt pass, så i ettermiddag skal vi til fotografen for å ta passfoto, og i morgen venter politistasjonen. Det skal jaggu bli en opplevelse å få tatt bilder av prinsessene. Bl.a. må øynene være åpne og se rett fram og munnen må være lukket. Hvor lett er det da? Spesielt på minstemor. Får håpe fotografen er dyktig!

Vilja er endelig tilbake i barnehagen i dag, hun jublet "Tias, Tias!" hele veien dit. Matias er en gutt i barnehagen, og Vilja kaller nå alle gutter for Matias etter å ha lært seg navnet hans før jul. Greit å gjøre det enkelt! ;) Hun blir alltid levert sist, og i dag kom alle ungene og tok imot henne med kos og klem. Søtinger, altså. ♥ Hun ble bittelitt lei seg da mamsen måtte dra, men det gikk over når hun og styreren gikk for å vinke til meg i vinduet - heldigvis. Det er mildt sagt forjævlig å dra derifra når man hører hylene hennes innenfra. Det er lenge siden det har skjedd nå da, hun stortrives sånn atte!


Saga er en skikkelig badenymfe, se som hun koser seg (og se så flink Vilja er til å hjelpe til og holde, hihi)! Mitt nyttårsforsett er å la henne få seg et deilig bad i hvert fall annenhver dag. Det er så alt for lett og ende opp kaputtski etter at Vilja er i seng, men sånn skal det jo ikke være. 

..det dukker opp nye følgere på bloglovin' jevnt og trutt - tenkte jeg skulle gi dere et blidt HEI! Så koselig at så mange lesser her fast. :)

 bloglovin

Kommentarer:
Postet av: Sandra - Spørr om venn !?

NAMMEN ! SÅ SØT !!! <3

04.jan.2010 @ 13:32
URL: http://www.solasa.blogg.no
Postet av: FatallyYours

din heldiggris som skal reise allerede nå!

menneh duueeh, tar dere ikke gratis passbilder elektronisk på politistasjonen?

04.jan.2010 @ 14:40
Postet av: Elise

Og for å ikke snakke om så må begge ørene vises, det er ikke lett i det hele tatt. Vi reiste til Gran Canaria med Alde når hun var fire måneder, og jeg er sikker på at fotografen strevde med å få brukbare passbilder i hvertfall 40 minutter.

Totalt verdt det dog:)

God tur!

04.jan.2010 @ 14:58
URL: http://www.engelise.blogg.no
Postet av: rodstilk

FatallyYours: Jeg gjør det, men ungene (mener han sa barn under 5 år?!) må ta hos fotograf. :)

04.jan.2010 @ 15:46
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/
Postet av: rodstilk

Elise: Vi klarte det på første forsøk på begge to! :D Takkogtakk!

04.jan.2010 @ 15:48
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/
Postet av: Malin

Du vant min Me&I konkurranse!! Gratulerer!!=)=)=)

Vennligst send meg din adresse, og til hvilket kjønn/størrelse du vil ha et hemmelig Me&I plagg=)

04.jan.2010 @ 18:55
URL: http://deifinasteting.blogspot.com
Postet av: Malin ☆

Du har jo masse followers, topplista next linnzygirl ;) Hvis du skal i pirbadet med snuppene vil jeg være med! Meeen, ikke før du har blitt bleik igjen etter syden :p

04.jan.2010 @ 19:04
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Postet av: rodstilk

Malin: Å, så gøy!! :D Har sendt deg mail!

04.jan.2010 @ 19:32
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/
Postet av: rodstilk

Malin: Ja, det begynner å bli noen. Lesertallet er ikke så høyt, så det er en stor del av de som er faste lesere. Kos! :D ..haha, tror ikke det er noen fare, gitt. Jeg blir ikke brun! Og dessuten er jeg halvfeit og har strekkmerker - so don't you worry! :p

04.jan.2010 @ 19:35
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/14473628
Blogglisten