28.des.2009

Huhei! Vi lever! ;) ..vi kom hjem fra Sverige på lørdag, men jeg har ikke fått til å oppdatere her før nå! 

Vi har hatt en fin julefeiring, med masse deilig mat. Gud, som jeg angrer på at jeg ikke spiste enda mer. Småsnuppene har blitt veldig forkjølte da, så her går det i saltvannsdråper og hostesaft. Håper de blir friske snart! 

Vi har selvfølgelig fått masse fine gaver! Vilja fikk bl.a. masse tegne- og malesaker, play doh (hun sitter fordypt i kjevling as we speak) og masse fine klær. Min favoritt var gaven hun fikk fra barnehagedamene; et kjempefint album med bilder fra høsten hennes i barnehagen! ♥ Saga fikk seg også masse fine klær, og en del leker. Supert! Jeg fikk kosedress og morgenkåpe som jeg hadde ønsket meg, og en del penger. Kjekt å ha! Ooog, den beste gaven av alle; tre bilder av Lena! Hun jobber jo som fotograflærling og har tatt en del bilder av meg og Vilja, så jeg fikk to gravidbilder og et av Vilja. I LOVE YOU, LENA!! ♥


På lørdag var jeg og Lina, Roys søster, ute på byen! Hei hurra, så gøy det var! Jeg har ikke vært ute siden 2. juledag i fjor, så det var moro, altså! Gleder meg til neste gang! Mummy goes wild! ;p

(Jeg klikker om ingen kan fortelle meg hvordan jeg ordner slik at det ikke går an å klikke på paden til musa her!!! Den hopper jo rundt av seg selv! ARGH!)

Jeg og jentene er alene hjemme, Roy dro nettopp for å møte foreldrene på halvveien fra hytta - mormora skal hjem. I tillegg skal han svenskshoppe litt, det rakk vi ikke da vi var der. Köttbullar, masse kjøtt, hushållsost og fanta (hvorfor er fantaen bedre i utlandet?)! Yummi! 

Nei, nå har jeg jabbet nok her. Jeg må lage litt mer iskrem i play doh-iskremsjappa til Vilja. Heinu!

Kommentarer:
Postet av: LabanKitine

Høres ut som en koselig jul :D Kjempe søtt familie bilde forresten :D søt liten familie!

28.des.2009 @ 12:33
URL: http://labankitine.blogg.no
Postet av: Kristel

Kontrollpanel - maskinvare og lyd - Mus - endre musinnstillinger - Hos meg står det "click to change dell touchpad settings - devise select - disable touchpad when external usb mouse is present ..
Iallefall slik innstillingene er på mins Dell bærbare med Windows Vista. Hvordan det er hos deg aner jeg ikke, men kanskje noe lignende? :)

28.des.2009 @ 16:40
URL: http://2hjerter.blogspot.com
Postet av: rodstilk

Kristel: Jeg fikk det til da jeg hadde Vista, men nå har jeg windows 7, og har ikke sjans. Har sett igjennom museinnstillingene hundre ganger nå! Æææh!

28.des.2009 @ 18:29
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/
Postet av: <3 POKERFACE

Så ut som at dere koste dere ; - )

28.des.2009 @ 19:00
URL: http://volvothea.blogg.no
Postet av: <3 POKERFACE

sv: oii, det var mye ; - )

28.des.2009 @ 21:04
URL: http://volvothea.blogg.no
Postet av: Djaola

Å, jeg blir så glad når du sier du likte album fra barnehagen. Jeg laget det til mine tre i barnehagen begge årene, og håper de var fornøyde også. (Betalte det ut av egen lomme tilogmed, ganske engasjert om jeg får si det selv)

Familien din er så søt! :)

30.des.2009 @ 21:31
URL: http://enjoydiary.net/djaola
Postet av: Cathrine & Mathea

HELT enig i at fantaen er bedre i utladet! Mye freshere!!! ;O)

03.jan.2010 @ 12:52

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/14246356
Blogglisten