19.des.2009

Sorry at jeg har vært så sløv på bloggingen de siste dagene, men det er julerush og lite søvn her i huset - internett blir nedprioritert. Jeg har over 60 poster på Bloglovin' som jeg må få lest, iiik!

I går morges var det kjempekoselig foreldrefrokost i barnehagen. Vi reiser til Sverige for å feire jul på mandag, så det var Viljas siste dag på et par uker. Hun fikk med seg en papirpose (som hun hadde pyntet med tegninger og glitter) fylt med pakker til oss og henne + de aller første tegningene hun lagde der. Mamman måtte sippe litt. ♥ Spent på å se hva som er inni!

Etter at Vlija hadde lagt seg i går kveld, dro jeg og Saga på kosekveld med Renate og Malin. Renate hadde laget deilig pizza, og vi skravlet oss igjennom X-faktorfinalen. Trivsel!Lille Stinky-Saga på jentekveld. ♥

Snøen daler ned i Trondheim, og Roy og Vilja er ute for å teste akebrettet. Vi skal ta en liten julegaverunde i dag, må få delt ut de vi har på lur. Det er så kos å gi gaver, håper alle blir fornøyde. :)

Er det noen av dere som har Windows 7, forresten - og vet hvordan man endrer på museinnstillingene slik at man ikke kan klikke på pad'en (på bærbar pc, altså)? Jeg klarer ikke å finne det.

Kommentarer:
Postet av: Iselin

SV: Nei, eg får ikkje behandling for det. Åå :-) Ja, eg får snakke med legen min om det. :-)

19.des.2009 @ 13:54
URL: http://mamma1993.blogg.no
Postet av: Margrethe

åååh.. søteste stinky..

var å lette etter sånne idag.. fant ikke :( bare den rødstripete de har her..

19.des.2009 @ 22:27
URL: http://fregne.wordpress.com
Postet av: rodstilk

Margrethe: Jeg kjøpte de to siste de hadde her (bare flaks at de var i de størrelsene snuppene bruker), så de har nok gått fort. Ikke så rart, de er jo supersøte! :D

19.des.2009 @ 22:34
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/14004804
Blogglisten