16.des.2009

Lille Saga er ikke så liten lengre. Da hun ble født var hun 3215 gram og 50 cm, og nå (hun er tre måneder i morgen) har hun blitt hele 5920 gram og 60,5 cm! ♥ Midt på gjennomsnittet - herlig! Vilja var jo ei lita flis, hun var bare 5870 gram da hun var 6 mnd. Glad for at jeg slipper å stresse med vekta denne gangen.

Det var ,som nevnt i forrige innlegg, klart for første vaksine også, én sprøyte i hvert lille, lubne lår. Saga gråt sine arme tårer, stakkars. Hun har vært litt sutrete i ettermiddag, regner med det er på grunn av vaksinen. Litt varm er hun og, så tror nok jeg skal ta tempen på henne etterhvert her.Vi tok en tur på City Syd etterpå, og jeg fikk kjøpt kjempefine heldresser i velour til jentene fra Lindex. De er grå, med bilde av Stinky fra Mummitrollet frampå, også står det "Stinky" bakpå rumpa. Hihi! Kjøpte nissekjole med forkle på til dem også, så nå blir de så søte atte! ♥ Det er nissefest i barnehagen til Vilja i morgen, hun blir nok den fineste, lille nissen.

Kommentarer:
Postet av:

Så utrolig søtt bilde :)

Jentene dine er så utrolig søte :D

16.des.2009 @ 19:42
Postet av: Trine Lise - Vinn extensions hos meg

Så koselig bilde :)

Godt å slippe å tenke på vekten da :) Min lille veide vel nesten 6,5 på den alderen troe jeg ;)

Håper formen er bedre på lillemor :)

16.des.2009 @ 19:49
URL: http://trinesverden.com
Postet av: Drea

Så godt å høre at Saga legger på seg godt, så slipper du å bekymre deg! :D Hun er supernydelig, og jeg har sååå lyst til å ta bilder av dere! Hihi! :D

16.des.2009 @ 20:34
URL: http://drea.se
Postet av: Malin ☆

Gleder meg til å se bilde av nissejenta!

16.des.2009 @ 22:28
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/13944499
Blogglisten