15.des.2009

Hola! Beklager fraværet, det var kaos her i går med tannfrembrudd osv., og i dag har vi bare vært på farten. Men NÅ har jeg tid til å sette meg ned litt med bloggen. :)  

Jeg var med Saga hos manuellterapeuten i morges. Det hørtes ikke ut som det var noe særlig framgang, så vi skal "trene" litt med henne frem til neste gang vi skal dit. Hun ligger med hodet på skakke både i mage- og ryggleie, sånn vil vi ikke ha det! Hun plages heldigvis ikke nevneverdig da, heldigvis. Sover godt om natta, dog i litt korte intervaller. Får håpe de blir litt lengre etter behandlingen i dag, kanskje. 

Vi tok turen til byen etterpå, og spiste lunsj med Astrid og hennes lille Minea. Jeg fikk det med ett litt travelt, men vi fikk spist god mat, og handlet oss hvert vårt antrekk på Gina Tricot. Et kjempefint, rødt skjørt med høyt liv, og en hvit bluse med "puffer" på skuldrene. Fant ingen av delene på nettsiden deres, så får ikke vist dere, dessverre. Fint var det, i hvert fall - selv om jeg ble snurt for at jeg måtte kjøpe skjørtet i str. 40. ;p

Etter en rask middag her hjemme, dro vi allihopa til frisøren for å få klipt Vilja til jul. Jeg var spent på hvordan det kom til å gå, men det overgikk faktisk alt forventning! Hun satt nogenlunde i ro, og hun ble kjempefin! Stolt som en hane etterpå, vi fikk ikke røre håret, haha! 


Jeg klarte ikke å spore opp kameraet da vi kom hjem, så jeg har bare disse to mobilbildene foreløpig. Det vises ikke helt hvordan hun ble, men dere ser vel den fine, rosa stripa hun fikk i håret? Skal det være, så skal det være. Prinsesse Vilja. ♥

Nå roper Saga på meg nede på gulvet her, så jeg må vel fram med puppen. Jeg har vel strengt tatt skravlet nok her også. Lenge siden sist, det bare strømmer ut her. Hah! 


Kommentarer:
Postet av: Drea

Awww, så søtt! :D Gleder meg til fler Viljabilder! :D

15.des.2009 @ 21:40
URL: http://drea.se
Postet av: Astrid

Kjempefiin jo! :D

.. De på Gina sa forresten at skjørtet var små i str. så det hjalp iallefall litt ;)

15.des.2009 @ 22:57
Postet av: rodstilk

Astrid: PUH!! :p

15.des.2009 @ 22:59
URL: http://rodstilk.abcblogg.no
Postet av: marita

Fine Vilja - nye frisyra kledde ho :)

16.des.2009 @ 00:14
URL: http://fortryllande.blogg.no
Postet av: Malin

Hihi, søtesta. Gleder meg til freddan!

16.des.2009 @ 00:53
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Postet av: MECT

Vakker som alltid!!! ;O)

16.des.2009 @ 03:48

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/13920801
Blogglisten