04.des.2009

Hvil i fred, Regine Stokke. Takk for alt du har delt med oss. ♥Jeg sto opp med Vilja i morges, fikk henne i barnehagen, og krøp under dyna med kjærest og Saga igjen. ♥ Saga er en liten b-baby, som sovner sent, og sover leeenge på morgenen. Hun blir skikkelig grinete om hun må stå opp tidlig, hihi! Vi må vel prøve å snu om litt på natten hennes, slik at hun sovner litt tidligere om kvelden.. Nå sitter vi og venter på at hun skal legge seg, liksom. ;p
p1030585

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, har vært der og spist lunsj med de søte Bunnprissnuppene! Koselig! ♥ Jeg savner skikkelig å være på jobb, har jo ikke jobbet siden mars 08! Er i tenkeboksen for om jeg skal begynne å jobbe litt etterhvert, for å forlenge permisjonen min med noen uker. Den slutter nemlig i midten av juli, så da blir det et par uker uten penger før skolen begynner. Og barnehagen er stengt, så det er litt ugunstig å jobbe da også. We'll see!

Nå skal jeg gomle i meg et par klementiner til (man må jo spise minst 7!), så skal jeg rusle å hente Vilja i barnehagen, tror jeg. Fin fredag!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/13613299
Blogglisten