03.des.2009

Kjære fjortisgutter som jeg kjefta på i heiskøen her forleden; jeg beklager ikke! Når det er kø ved heisene, hvorfor i huleste kan ikke de som har føtter som bærer de ta rulletrappa? Forklaringen til den 14 år gamle gutten jeg snakket med, var at han visstnok brukte føttene sine hele dagen. Eh..  Stakkars deg!

Ooog til deg som kjørte som et svin bortover veien her tidligere i dag, og var en halvmeter unna å meie ned en førsteklassing ute på tur; HALLO?! Man skal ikke stole på at små unger holder seg langt inne på fortauet, men du så ham vel ikke uansett. Du bremset i hvert fall ikke før du var rett ved siden av ham, og jeg så hva som var i ferd med å skje 1-2 sekunder før den tid. VÅKN OPP, ellers kan du bare levere inn førerkortet ditt!
 

Sånn! Da har jeg fått det ut! Over til noe annet;

Jeg skal begynne på dansing igjen! Hurra! Jeg danset jazzballett fra jeg var 8 til jeg var 14, og jeg har angret siden jeg sluttet. Men, nå blir det dans igjen! 13. januar braker det løs på Raw dansestudio, jeg gleder meg!! I'm gonna get this body in shape! ;)

godjul

Hihi, dette bildet hadde vi på julekortet i fjor. Fine lille nissejenta! ♥ Jeg skal hente i barnehagen NÅ, så vi prækast! 


Kommentarer:
Postet av: Karoline

noen mennesker altså. Bra du sier i fra! :)

Nydelig bilde av jenta! :)

03.des.2009 @ 17:38
URL: http://www.karolineistavanger.blogg.no
Postet av: Malin

Idoiter! Bra du sier i fra. Herregud, hvorfor skal de ta heisen når de kan gå trappa.. de har godt av mosjonen disse latsabbene.

03.des.2009 @ 18:25
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Postet av: Drea

Når vi flytter til byen (til sommeren!) så joiner jeg deg på dansing! Hihi, jeg har aaaldri danset før, men det er jo knallgøy! :D

03.des.2009 @ 21:46
URL: http://drea.se
Postet av: rodstilk

Drea: Ååå, skal dere flytte hit? Så gøy! :) Jaa, joine! Det er kjempemoro, iiih, som jeg gleder meg!

03.des.2009 @ 22:24
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/
Postet av: marita

Kunne ikkje vert meir enig med deg anngåande dei som kan gå som bruka heisen..! Men her er det meir "fine fruer" som e et problem. Blæh!

Så koslig bilde av juleVilja, huska det fra BV :D Eg sitte å laga våres kort for i år no <3

03.des.2009 @ 23:02
URL: http://fortryllande.blogg.no
Postet av: rodstilk

marita: Huff, ja. De tør jeg ikke å si noe til. ;p

Jeg må nesten hive meg rundt jeg og om det skal bli noe julekort i år. Treeeig!

03.des.2009 @ 23:04
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/
Postet av: LabanKitine

For noen drittunger! Kjeftet på en fjortis en dag jeg også. Kom gående med en fra barselgruppen, begge med barnevogn. Imot oss kommer 3 gutter på sykkel, nr1 stopper opp for å se hvor de andre er, nr2 stopper også opp og plasserer sykkelen midt på fortauet, slik at det såvidt går an å komme forbi med en barnevogn. *ARG* Dette var et kjempe stort fortau slik at de kunne stått alle tre inntil hverandre og vi hadde kommet forbi med BEGGE vognene. Prøvde å forklare han at når det kommer en folk (uansett type, stor, liten, barnevogn eller ei) så stiller man seg ikke opp MIDT i veien...

03.des.2009 @ 23:55
URL: http://labankitine.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/13584839
Blogglisten