24.nov.2009

Det er kanskje like greit at vi ikke har naboer som ser rett inn i stua vår. Da hadde de sett tre gærninger og ei lita, forvirra babyjente danse rundt her til Odd Nordstoga! Vilja elsker å danse, og vi slenger oss med. Herlig tirsdagsmorgen! ♥ Vilja ble levert i barnehagen halv ti, og jeg og Roy dro hjem og så enda en episode av FlashForward. Ellers har jeg vært med Saga hos manuellterapeuten, og en svipptur på besøk hos morfar på sykehuset. Han ringte meg og sa han trengte hjelp med mobilen, den var helt svart! Vel, den var bare avslått. ;p

p1030558

Saga sover med puppen i munnen, og jeg koser meg med å lese blogger og svirre rundt på facebook. Jeg må vel ta meg sammen å prøve og skrible ned en ukesmeny, og dra for å handle litt. Har lånt mammas bil, så må nesten utnytte den litt. ;)

Kommentarer:
Postet av: Camilla

*kniis* Besteforeldre og mobiler.. man må nesten le litt! :D

24.nov.2009 @ 16:12
URL: http://livslottovinnern.blogg.no/
Postet av: marita

SV: Trur det må ligge ein sjukdomsforbannelse over oss! Eventuelt er det berre det første året i barnehagen som så mange snakka om.

Like herlig bilde av prinsessene dine som alltid. Vilja kledde musefletter :) Lucas og elska forresten å danse, men her e det Michael Jackson som er favoritten. Når eg sette han på i spotify klatra Lucas opp på stuebordet og har show ;)

24.nov.2009 @ 18:13
URL: http://fortryllande.blogg.no/
Postet av: rodstilk

marita: Det er nok barnehagen.. Viljas småvenner i andre barnehager har også hatt flere runder med omgangssyke.. :/

Tusen takk! Ja, hun er knallsøt med musefletter, hihi! Ah, M.J. må jeg prøve også, det er jo knall dansemusikk! :D

24.nov.2009 @ 19:24
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/13319163
Blogglisten