23.nov.2009

I gotta say, store, våte flekker på toppene mine må være noe av det mest sexy som finnes! Eventuelt ikke. Jeg er en melkeku! Rett og slett. Saga spiser sånn ca. 800 ml. med morsmelk i døgnet, ca. 24 liter i måneden. Det er mye det! ..ikke rart at hun har blitt en liten tjukkas! ♥

img0088
(Hun er ikke såå tjukk som hun ser ut til her, og hun sjeler ikke heller. Men jeg synes bildet er så søtt allikevel!)

Saga har akkurat våknet nå, hun har sovet siden klokken ni (inkl. mat, selvfølgelig - melk er yummi!). Vi gikk sammen til barnehagen i morges alle sammen, og Vilja tok seg en liten tjuvdupp hun og! Luringen! ..hihi, det var så søtt da vi leverte henne; den ene gutten som går der kom å tok i mot henne, med en stoooor klem! De skikkelig holdt rundt hverandre, the cutest thing ever. ♥ Det er veldig mye kos og nuss i barnehagen der, barna er bare snille med hverandre. Det er så herlig!

Jeg skulle egentlig vært hos frisøren nå, men han sendte meg melding i natt om at han har blitt syk, så da ble det ikke noe av det. Får håpe han blir raskt frisk, for jeg trenger hårhjelp! Bli frisk, Alex!!

Forresten; den serien vi så i går kveld, FlashForward, var kjempebra! Den går visst på TV2 også?! Uansett, verdt å se! Jeg er hekta! Nå skal jeg kose med lillejenta mi, hun er våken og knallblid. Snakkeees (blogges?)!

Kommentarer:
Postet av: Kristin

Så søt:)

23.nov.2009 @ 14:26
URL: http://www.lillebie.blogg.no
Postet av: Malin ☆

Har hørt at FlahForward er bra, men så blir det tamt.. også blir det bra igjen :p men sånn er det vel med alle serier. Har blitt tipset om å se True Blood, så jeg må vel hoppe på den bølgen også etterhvert.

23.nov.2009 @ 16:43
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Postet av: marita

Så herlig ho er!! :) Nydelig ny header.

23.nov.2009 @ 20:54
URL: http://fortryllande.blogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/13287795
Blogglisten