21.nov.2009

Puh. Nå har jeg og Roy hatt storopprydning her. Jeg skjønner ikke hvordan lille Vilja klarer å rote så voldsomt?!  Det lå en hel kortstokk utover stua, en hel reol i bokhylla var revet ut (og vi har lest samtlige bøker i løpet av formiddagen), dupploklosser over alt, og rosiner og brødsmuler stort sett utover hele gulvet. Flaks for henne at hun er så skjønn!! ♥ Nå mangler bare gulvvasken, men det later jeg som at jeg ikke vet. Jeg ønsker meg vaskehjelp (om noen trondheimere vet av noen, hyl ut!)

p1010165
(Vilja 4 måneder..)

Vi skal snart tusle bortover til mamma på lørdagsmiddag. Roastbeef og fløtegratinerte poteter - gjett om jeg gleder meg! Jeg er et matvrak uten like, Roy spør alltid om det ikke finnes noen bunn i meg. ;p Sulteeen!

Tenkte forresten at jeg skulle tipse om at Nøstebarn har salg på stripete ull. Vi har bare bodyene, men de er kjempefine, i hvert fall! Løp og kjøp! 

Kommentarer:
Postet av: Camilla

Ååh, bare LITT misunnelig på middagen din, ja! :D

21.nov.2009 @ 15:27
URL: http://livslottovinnern.blogg.no/
Postet av: Malin

Mamma har vaskehjelp fra Thailand, hu kjæm en gang annahver uke og vaske heeeele huset for 500 krona. Man må rydd sjøl før hu kjæm da, men det e vel itj så my å forlang :p anitj kordan du kan få taki hu da men, hehe.

21.nov.2009 @ 15:47
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Postet av: rodstilk

Malin: Oii! Hvor stort er huset? Skaff nummeret hennes!! :p

21.nov.2009 @ 17:53
URL: http://rodstilk.abcblogg.no
Postet av: Malin

2etg + loft med en stue og tre soverom. Skal høre med mamsen. Men Lek (ja, hun heter Lek :p) pleier å kjøre rundt på scootern sin om sommern og GÅR rundt fra hus til hus om vinteren, så vet ikke om hun reiser så langt som til ditt strøk :p hehe. Men skal se om jeg får taki et nummer, hehe.

Hun sender forresten alle pengene til familien sin i Thailand, DET er snilt det :p

21.nov.2009 @ 19:32
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Postet av: rodstilk

Jeg trenger en Lek. Hun får kjøpe seg snøscooter også!!

21.nov.2009 @ 19:34
URL: http://rodstilk.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/13230056
Blogglisten