17.nov.2009

I dag har jeg faktisk fått gjort litt fornuftig! Jeg og Saga sto opp kvart på sju, og ventet på at Vilja skulle våkne. Trekvarter etterpå hørte jeg sang fra prinsesserommet, og vi hadde koselig morgenstund med reprise av "Vi på Langedrag" fra i går. Saga lå å duppet ved siden av oss, så jeg og Vilja fikk koset oss skikkelig. ♥ Det er vanligvis Roy som står opp med henne, så hun var storfornøyd med litt mammamorgenkos! Jeg kjørte henne i barnehagen litt over ni, og der satt alle barna ved kjøkkenbordet og bakte fylte horn, så Vilja hadde nesten ikke tid til å si hadet engang. ;p

img0036
(bildet er fra Viljas første dag i barnehagen..)

Etter at Vilja var levert kjørte jeg på butikken og handlet rundtstykker, deilig pålegg og sjokomelk (+ en kinder maxi til dessert), og fikk frokosten på bordet før jeg vekket kjærest som fortsatt sov. ♥ Jeg er snill, jeg! Vi koste oss med deilig frokost, før vi dro på Obs og storhandlet. Nå er alle ukas middager i boks, herlig! Fikk kjøpt et par nye reimavotter til Vlijamor også, hun har mistet den ene hun hadde på tur med barnehagen. Halvsurt når de er så dyre, men sånn er det..


Ellers i dag så har jeg laget meg deilig salat til lunsj, nusset masse på Saga, lekt med Vilja, dusjet med Vilja, vunnet 1000, TUSEN, kroner på flaxlodd, og.. vel, jeg har vel ikke gjort så mye annet.  Nå skal jeg forsøke å rydde litt her, det ser nemlig litt bombet ut etter at frøken Vilja-kast-alt-utover har vært på ferde. Etterpå skal jeg muligens belønne meg selv med potetgull og dip. Jeg elsker det.

Kommentarer:
Postet av: Malin

WOW! Tusen krona på flaxlodd e greit da :D Og ja, du e veldig snill!

17.nov.2009 @ 21:15
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Postet av: mooremiri

sv. åå så koslig<3 !

18.nov.2009 @ 15:48
URL: http://mooremiri.blogg.no
Postet av: Ane

Du e flink mamma/kjærst du :)

18.nov.2009 @ 16:40
URL: http://anedaae.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/13129170
Blogglisten