12.nov.2009

Jeg satt og maste på Roy om å dra å spise lunsj et sted, da jeg fikk telefon fra barnehagen istad. "Vilja er ikke helt i form, og har kastet opp litt ute.." Roy henta henne, og hjem kom en helt pigg Viljis. Hun hoster en del, så jeg håper at hun rett og slett hostet til hun kastet opp. Jeg orker ikke en runde til med omgangssyke! Hun virket i hvert fall helt vanlig.. :)

p1030411


Vilja holder jo på å få jeksler, så vi har hatt noen slitsomme kvelder og netter de siste dagene. I går var det nok ikke så vondt lengre, men da hadde hun erfart at om hun ikke la seg til å sove så fikk hun bli med opp igjen, og ville derfor ikke oppi senga si. Jeg satt en stund og koste med henne i fanget, før jeg tilslutt lempa henne over i senga. Da ble hun stående og holde rundt meg, og omtrent sovne stående med hodet på skuldra mi.. ♥ Tilslutt la hun seg ned, og jeg kunne lydløst krabbe ut av rommet.. Gjett om jeg følte meg halvsmart da, haha!

Minner dere på konkurransen om å havne på favorittblogglista mi! Meld deg på her!

Kommentarer:
Postet av: mammantiljessica

Hihi,det med krabbinga kjenner jeg til ja....

Håper snuppa føler seg bedre:)

12.nov.2009 @ 13:19
URL: http://mammantiljessica.blogg.no
Postet av: marita

Håpa dåke slapp unna meir spysjuke ;) Må ofte snike meg ut fra rommet til L og, det verste er sånn som idag, når eg faktisk vekker han på veg ut og det går dobbelt så lang tid før han sovna igjen :O

13.nov.2009 @ 00:25
URL: http://fortryllande.blogg.no/
Postet av: rodstilk

marita: Gjett hvem som kastet opp i natt da.. jo, jeg! Hurra! :/

13.nov.2009 @ 09:16
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/12960776
Blogglisten