31.okt.2009

Vi er endelig friskmeldte! *bank i bordet* Nå trenger vi bare svineinfluensavaksine, så er vi klare til å møte vinteren. For den er på vei - det er kaldt! Apropos svineinfluensa. ..ser på "60 minutes" på TV2 nå. De presenterer veldig skremmende tall! Vanligvis dør det 66 barn i hver influensasesong i USA, men til nå (vel, sikkert en liten stund tilbake. Vet ikke hvor langt etter vi ligger i sendingen.) har det dødd 86 barn. Og det er (var) fortsatt 7 måneder igjen av sesongen! I sommer syntes jeg dette inluensamaset var noe tull, men nå er jeg faktisk litt bekymret. Jeg er skeptisk som bare det til vaksinen, men jeg tør ikke annet enn å ta den. Så til uken blir det forhåpentligvis vaksinering på både meg, Roy og Vilja. 

Bearpaw-skoene mine venter på meg på postkontoret, jeg lurer på om jeg skal kjøre å hente dem når Saga er ferdig med å spise. Jeg hadde egentlig tenkt å trille nedover med begge jentene, men så ble Vilja plutselig så kjempetrøtt, så jeg måtte bare legge henne. Vi koste oss leenge i dusjen i morges, forresten! Skikkelig Vilja-og-mamma-tid. Herlig! ♥

001509zh

Hun har blitt så stor!! ..her er hun ti måneder gammel. ♥

Kommentarer:
Postet av: Cecilie

Så fint bilde! :-)

Jeg er også skeptisk til vaksinen, men om mulig enda mer skeptisk til svineinfluensaen..... Og i dag så står det også på vg.no at man ikke skal ta omega 3 under denne pandemien..... Er det rart vi blir tullete i hodet??

31.okt.2009 @ 13:21
URL: http://cesorm.blogg.no
Postet av: rodstilk

Cecilie: Nei, huff. Vi får bare forholde oss til de Folkehelseinstituttet sier, trot jeg. :/

31.okt.2009 @ 18:27
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/
Postet av: Karoline

Nydelig bilde :)

31.okt.2009 @ 20:05
URL: http://www.karolineistavanger.blogg.no
Postet av: Theri

Skremmende denne svineinfluensaen. Mange sier at den er oppskrytt, men jeg tar ingen sjanser. Vi vaksinerte oss på onsdag, alle mann.

31.okt.2009 @ 22:17
URL: http://theriblog.com
Postet av: Stine

Ja, skummelt med hele svineinfluensagreiene nå. Tenkte akkurat som deg tidligere, at det bare var hypa opp. Men nå er jeg litt bekymret..

Takk for hyggelig kommentar, Linn :D

01.nov.2009 @ 14:19
URL: http://stineverden.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/12614327
Blogglisten