05.okt.2009

I dag har vi bare vært på farten, bl.a. en tur på Stjørdal for å kjøpe en dunpose til bilstolen til Saga (Odenwälder babynest) og en tur på et par skobutikker og sportsbutikker for å kjøpe vintersko til Vilja (Ecco gore tex track uno). Vi har også vært på både foreldresamtale (masse skryt å få!) og foreldremøte i barnehagen. Sistnevnte varte til klokken ti, og jeg er trøøøtt nå. Saga sover og sover, men hun har sovet siden litt over åtte, så jeg regner med hun våkner snart. Orker ikke å legge meg før hun har fått spist og sånn, for jeg blir bare enda trøttere om jeg må våkne igjen om ti minutter. ;p 

(Jeg bør egentlig ikke blogge når jeg er trøtt, for jeg er så utrolig skravlete da..)

I morgen skal Viljamor være hjemme fra barnehagen, for vi skal en tur på barneortopedisk for å sjekke føttene hennes. Hun går biittelitt innover på fotbladet, så greit å få sjekket opp. Det har gått seg til masse siden hun begynte å gå da hun var 9 måneder da, så regner med at det er problemfritt. Det som nok blir litt mindre problemfritt er at timen der er klokken tolv, akkurat når Vilja pleier å duppe. Og kjenner jeg sykehuset rett, så er det nok forsinkelser ute og går. Regner med vi får en stykk SINT unge da, huff.

NEEI, nå tror jeg at jeg må vekke Saga og komme meg i seng. God natt alle! ♥

Kommentarer:
Postet av:

Ja, hun raper godt - virker god og fornøyd, helt til en 5-10 min etter siste slurk, da blir hun plutselig urolig og irritert. Ga litt sukkervann i dag tidlig, og det hjalp veldig. Fikk også tips om ammete eller fennikelte, så skal prøve det senere :)

06.okt.2009 @ 14:11
Postet av: Elisabeth - mamma til 2

Så bra! Hvor mye ga du, og du ga før måltid? :) Greit å høre med en som "kan" det:P

06.okt.2009 @ 14:14
URL: http://melamin.blogg.no
Postet av: rodstilk

Elisabeth: Ga 2,5 ml (ei lita sånn sprøyte) før hvert måltid! :)

06.okt.2009 @ 14:16
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/11900248
Blogglisten