01.okt.2009

Det var ikke bare-bare å få lagt seg i går. Første forsøk ble avbrutt av en enorm sprutgulp nedi vugga, og andre forsøk ble avbrutt av at det ringte på døra. Jeg skjønte ingenting, hvem i all verden er det som ringer på døren klokken 23, når det er natt og mørkt i huset?! Joda, det var han som bor under oss. Det kom nemlig vann rennende ned på soverommet deres? Med en rask titt innpå vaskerommet, konstaterte vi raskt at vi nok kunne ha invitert inn naboen til å prøve svømmebassenget vårt. Retur-slangen (hva nå enn det er..) på vaskemaskinen hadde falt ut, og en del liter vann fløt rundt på gulvet. Klokken ble nærmere 24 før vi hadde fått ordnet opp og funnet sengen, og heldigvis var Saga englebarn og sov i vugga si uten en lyd fram til halv tre. Herlig!!

Pakken min fra Nelly kom i dag, og jeg har fått meg en flott, ny parkas. Jeg kunne kanskje ha hatt den en størrelse mindre, men den så ok ut nå også. OG jeg får plass til en herlig ullgenser. ;) Håper Lånekassen får ut finger'n og godkjenner foreldrestipendsøknaden min snart, så jeg får shoppet litt mer. I love it!!

Nå skal jeg hive i meg litt frokost, har ikke kommet så langt enda. Vi har vært på helsestasjonen i morges, med begge snuppene. Vilja har fått vaksine, og Saga har hilst på helsesøster. Vilja har blitt 9020 gram og 80 cm, og Saga har kommet seg opp på 3500 gram. Ikke verst! Kommentarer:
Postet av: elisabeth juul

Lånekassen er skikkelig treige! Har heller ikke fått godkjent søknaden min enda, å jeg sendte inn søknad i juli :-p DRITT! Håper bare jeg får de pengene for mnd som har gått :-)

01.okt.2009 @ 10:47
Postet av: rodstilk

elisabeth juul: Seriøst? Oii, håper ikke jeg må vente så lenge!

01.okt.2009 @ 12:16
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/
Postet av: Astrid

Det gjelder å mase;p

01.okt.2009 @ 12:31
Postet av: marte

Er du student? hvor mye er det man kan få i foreldrestipend evt?

01.okt.2009 @ 16:07
Postet av: rodstilk

marte: Jepp! ..det kommer litt an på hva samboeren din tjener bl.a. Jeg får 11560, det er fullt lån og stipend (blir bare stipend i permisjonsperioden) pluss forsørgerstipend for to barn. Les om foreldrestipend her; http://www.lanekassen.no/Hovedmeny/Stipend-og-lan/Fodsel/ :)

01.okt.2009 @ 16:11
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/
Postet av: ainaem

Åh, den der slangen på vaskemaskina har jeg blitt ufrivillig kjent med jeg og.. Klarte å dra den ut en gang og trodde jeg hadde putta den skikkelig inn igjen. Starta maskina, og en halvtime etterpå plaska det under føttene mine når jeg gikk inn på badet:P SURT.

01.okt.2009 @ 17:17
Postet av: rodstilk

ainaem: Skummelt det der, altså! Vi har mur mellom etasjene her, så det spørs hvordan det har gått med den og isolasjonen osv. Øsj!

01.okt.2009 @ 19:03
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/
Postet av: Drea

Vet du, jeg vedder på at Viljaen min veier mer enn din nå! ;D Hahaha. Vi skal på kontroll på mandag, så da får vi se. Hihi! ^^ BOLLEVILJIS!

01.okt.2009 @ 19:59
URL: http://drea.se
Postet av: rodstilk

Drea: Noen er store, noen er små - men de er nydelige med sukker pååå. <3 Hihi!

01.okt.2009 @ 20:02
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/
Postet av:

Uff hørtes ikke noe kjekt ut med vann på vaskerommet :S

02.okt.2009 @ 22:25

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/11755542
Blogglisten